12.02.2019, 15:07 | Af: Sanne Bodholdt | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Vigtig sejr i lokalopgør

HIH’s U16-piger tog vigtig sejr over lokalrivalerne fra Silkeborg-Voel

Det blev til to vigtige point, da Herning-Ikast Håndbolds U16-piger i onsdags slog Silkeborg-Voel med 21-18 på udebane i Voel Hallen.

HIH kom godt fra start med et bevægeligt forsvar, som gjorde det svært for modstanderen at komme til målgivende chancer. Dog oplevede de unge HIH’ere samme udfordring i den modsatte ende, hvor det kneb med at score på chancerne, hvorfor første halvleg var tæt hele vejen.

De unge U16-piger kunne gå til pause foran med tre mål ved pausen på trods af 9 brændte kæmpechancer i første halvleg. Der var derfor lagt op til en snak om angrebsspillet i pausen, så de brændte chancer kunne blive minimeret.

Anden halvleg var ligesom den første kendetegnende ved godt forsvarsspil og gode redninger af både Mathilde Bengtson og Anne Christine Bossen i målet. På et tidspunkt nåede føringen op på 16-10, som kom på baggrund af blandt andet en flot indsats af Lin Johannsen og gode udkast fra Mathilde Bengtson. Den følgende periode bød desværre igen på en række brændte chancer, uden sejren dog nogensinde for alvor kom i fare.
HIH kunne derfor juble over en 21-18 sejr i en kamp, hvor to spillere havde influenza og en var skadet.

Målscorere for HIH:

Julie Bodholdt Steffensen 6, Camilla Rubæk 5, Lin Johannsen 4, Sofie Bertelsen 2, Kathrine Hjort 2, Emilie Lund 1, Thea Schytz Vesterdal