03.08.2017, 16:45 | Af: Christina Frøstrup | Foto: FCM Håndbold

Unge hunulve klar til U17 EM

De danske U17-piger er i øjeblikket samlet til Team Danmark samling i Svendborg, inden det torsdag d. 10/8 går løs til EM i Slovakiet.

På holdet er FCM repræsenteret med hele fem unge hunulve: Louise Jensen, Frederikke Hedegaard, Emilie Steffensen, Olivia Simonsen og Michala Møller.

Vi har fået en update fra Michala, som fortæller: ”Det har været virkelig dejligt, at være samlet de sidste par uger. Det er svært på så kort tid at skulle lære hinandens løbebaner, men jeg synes, at vi i de seneste træninger har løftet niveauet.”

Derudover har de danske U17-piger deltaget i en træningsturnering i Saarbrücken i Tyskland, hvor de viste gode takter langt hen af vejen. ”Igennem de fire første kampe havde vi en god udvikling, og specielt i kampen mod Tyskland viste vi virkelig, hvad der skulle til” udtaler Michala.

I den sidste kamp mod Norge, måtte danskerne se sig slået af et stærkt norsk mandskab. Dog er truppen ifølge Michala stadig optimistiske, og de føler, at de har kunne tage gode erfaringer med sig videre fra kampene, samt fra deres træninger i det sydfynske.

Michala slutter af med: ”Jeg glæder mig helt vildt meget, specielt til at komme ned og spille nogle fede kampe mod rigtig dygtige spillere. Generelt bare oplevelsen af at være afsted, glæder jeg mig helt vildt til at kunne dele med de andre piger fra FCM og resten af holdet.”

Pigerne har en enkelt træningskamp tilbage, som spilles i morgen mod GOG’s damer, samt en enkelt træning i Brøndby inden turen går mod Slovakiet på tirsdag d. 8/8.

I den indledende runde venter Kroatien, Montenegro og Ungarn, inden den forhåbentligt står på mellemrunde og senere medaljekamp.