04.08.2017, 14:24 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: FCM Håndbold

Unge hunulve inden U19-EM semifinalen: "Vi er klar"

De unge hunulve Nanna Hinnerfeldt, Laura Jensen, Emma Friis og Louise Ellebæk er i øjeblikket til U19-EM, hvor de i aften møder de forsvarende verdensmestre fra Rusland i semifinalen.

(Foto: Jan Hinnerfeldt)

Vi har taget os en snak med Laura, Emma og Louise, som har fortalt lidt om, hvordan det går i U19 EM-lejren. Holdet har i løbet af turneringen kæmpet med noget sygdom, men ifølge Laura er alle nu klar igen: ”Vi har det rigtig godt her i EM-lejren. Vi har haft en hviledag i dag (i går red.), alle er blevet raske igen, og der er kommet godt humør på holdet”.

Specielt Frankrig kampen nævner pigerne som et højdepunkt. Det skyldes især at pigerne allerede her kunne sikre sig en semifinaleplads, samtidig med at holdet var presset på ressourcer som følge af sygdom. I kampen mod Frankrig gjorde specielt en hunulv sig bemærket nemlig, Emma Friis, som både blev kampens topscorer samt valgt til kampens spiller for Danmark.

I aften venter så Rusland, hvor pigerne har revanche til gode efter finalen ved sidste års U18-VM, hvor de tabte med 8 mål. Pigerne selv forventer en vild kamp, hvor der vil blive fightet til sidste bold.

Laura udtaler: ”Vi vil gøre alt for at slå de forbandede russere. Så nu skal de bare smadres i morgen (i dag red). Vi er klar, men de er fandme også gode!”

Du kan følge kampen på http://www.ehftv.com/at/livestream/2017-08-04-ehf-womens-u19-euro-semi-final kl. 19.30