08.08.2019, 11:57 | Af: Nicolai Nørlund Iversen | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Unge HIH-piger spiller sig i EM-Semifinalen

Det danske U17-landshold med HIH-enhjørningerne Nanna Løvig Rasmussen og Wilma Krautmeyer på holdet, er klar til at spille EM-Semfinale ved slutrunden i Celje, Slovenien

På trods af et knebent nederlag på 17-15 til Frankrig i mellemrundens sidste kamp, hvor både Nanna Løvig Rasmussen(1) og Wilma Krautmeyer(2) kom på scoringstavlen, er det danske U17-landshold klar til at spille EM-semifinale på fredag.

Et resultat der har skabt stor glæde og stolthed i den danske trup, fortæller U17-landstræner Heine Eriksen til DHF.dk:

”Vi har fået al den hjælp undervejs, som vi overhovedet kunne få, men derfor er vi stadig utrolig stolte over vores plads i semifinalen. Jeg er også stolt over pigernes udvikling både spillemæssigt og mentalt, hvor de jo nærmest har rykket sig flere år ved den her turnering. Vi har præsteret 100 procent i vores kampe, vi har været lidt heldige med resultaterne, men vi har også opsøgt heldet. Vi har fået stablet en god defensiv på benene, hvor det er blevet svært at lave mål mod os, og det skal vi tage med ind i semifinalen.”

I dag holder U17-landsholdet en fortjent hvilepause inden det fredag går løs igen med semifinalen hvor Danmark møder Ungarn kl 17.

Semifinalen på fredag kan livestreames på EHFtv.