21.08.2019, 10:36 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

U19-pigerne spillede i sidste uge lige op med de spanske mestre

U19 spillede i sidste uge 21-21 mod de spanske mestre Balonmano Remudas fra Gran Canaria

De danske mestre fra U19, har i denne uge været med ligaholdet på en uges træningslejr på Club La Santa. En uge hvor pigerne skulle finde tilbage på sporet efter sidste sæsons succes med en DM- og pokaltitel.

Ugen blev brugt på en masse sport og social hygge, hvor pigerne har haft fire halpas, to løbepas og fire styrketræningspas. Derudover har pigerne prøvet kræfter med Padletennis, Beachvolly, Trampolin fitness og Paddleboard, inden den endelig test i træningskampen mod Balonmano Remudas, de regerende mestre i den bedste spanske række og vindere af Challenge cuppen i sidste sæson.

Balonmano Remudas var også i kamp mod ligaholdet, hvor HIH vandt 27-33. Efter at have været tilskuer til kampen mellem Balonmano Remudas og ligaholdet blev der lagt en klar taktik for U19 pigerne, som blev holdt til punkt og prikke i første halvleg.  En flot start resulterede i en hurtig føring på 4-1 efter et godt forsvarsarbejde og en effektiv 1 og 2 fase. 4-1 blev hurtig til 10-4, hvorefter holdet kunne gå til pausen foran 15-12.

I anden halvleg fik Balonmano Remudas mere gang i spillet, og selvom vi startede med overtal, så lykkedes det desværre ikke holdet at score på deres chancer.  Herefter fik Balonmano Remudas mere gang i spillet og deres to skytter fik sat et par bolde ind bag en velspillende Louise Bak i målet.

Midt i anden halvleg var der grus i maskineriet og angrebsspillet, hvor både angrebsspillet og forsvarsspillet ikke levede op til forventningerne. Forspringet var nu skrumpet ind fra 18-13 til 18-17. Pigerne holdt stand og forsvaret forsatte med at tackle kontant, hvilket generede de spanske spillere. Mod slutminutterne kom Balonmano Remudas foran for første gang i kampen med 19-20.  Med 1,5 minut tilbage ved stillingen 21-21 blev kampen fløjtet af, da en spansk spiller kom til skade. 

Inden sæsonen for alvor går i gang venter der et par træningskampe mod Stjernen fra 1. division samt Række Møller og Lyngby fra 2. division.