12.04.2018, 09:00 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: FCM Håndbold

Trænerteams på plads til ungdomsholdene i Herning-Ikast Håndbold

Nye ansigter skal stå i spidsen for HIH u16 og u18 i den kommende sæson.

Enhjørningen bliver kendetegnet for det nye Herning-Ikast Håndbold, som FCM Håndbold hedder pr. 1. juli 2018.

 

 

Trænerbrikkerne for næste sæsons ungdomshold i det nye Herning-Ikast Håndbold er på plads.

 

U16-trænerteamet

Henrik Steffensen er ny mand i spidsen for u16-mandskabet. Den kommende cheftræner er nuværende u14-træner i samarbejdsklubben Bording KFUM, og som tidligere spiller i Ikast FS har han et indgående kendskab til talentstrukturen i FCM Håndbold.

 

Som assistent får han Mathias Rasmussen, der i dag er en del af trænerteamet omkring FCM u20.

 

U18-trænerteamet

Det nuværende FCM Håndbold og kommende HIH Håndbold har været østpå for at hente Mark Jensen som ny cheftræner til u18-holdet. Mark Jensen kommer med stor trænererfaring fra en stilling som assistent i Køge Håndbold, hvis herrer netop er rykket op i 1. division.
  I samarbejde med Mark Jensen arbejder FCM fortsat på at finde den helt rette til rollen som ny assistenttræner for HIH u18.

 

Styregruppen i HIH Ungdom

To gange Søren med efternavnene Jensen og Baadsgaard bliver en del af styregruppen omkring HIH Ungdom og skal varetage diverse bagvedliggende opgaver til videreudvikling af klubbens talentarbejde. Søren “Jøns” Jensen bliver afdelingsansvarlig for u16, mens Søren Baadsgaard, der er tidligere ligatræner i HC Midtjylland, bliver afdelingsansvarlig for u18.

 

I styregruppen sidder også de respektive u-trænere, cheftræner Kristian Kristensen samt direktør Jakob Mølgaard Christensen.

 

Fysisk træning
Slutteligt har Christian Lind forlænget sin aftale som fysisk træner for både ungdomsholdene og ligamandskabet. Dermed vil der i den fysiske træning fortsat være kontinuitet og en rød tråd i arbejdet fra talent til førsteholdsspiller.