27.10.2016, 11:51 | Af: Michael Andersen | Foto: Jens Anton Nordestgaard

Torsdag aften drager FCM U16 til Aalborg

FCM U16 skal torsdag aften forsøge at spille sig til tredje sejr ud af tre mulige kampe.

Der har været en mindre kamppause de yngre hunulve, men er nu igen tilbage, hvor der venter et tæt kampprogram.

- Pausen er blevet brugt på træning og i uge 42 var pigerne sendt på ferie med et fysisk træningsprogram. Det virker til at have været rigtig godt for holdet, siger cheftræner Ole Jensen.

Aalborg er kommet rigtig godt fra land i 1 division, hvor de senest slog Hjallerup med 35-25, så der venter de unge hunulve hård modstand. Truppen tager til Aalborg med to storsejre i bagagen, hvor de seneste vandt stort hjemme mod Team Tvis Holstebro med 23-14, en kamp de dominerede fra start til slut. 

- Jeg forventer en super god kamp. Aalborg er uden tvivl et godt mandskab som tidligere i denne sæson har præstereret flot. Jeg forventer en intens kamp, hvor vi for alvor bliver prøvet af og det glæder vi os rigtig meget til, siger cheftræneren om aftens modstander.

Adspurgt Ole Jensen, om det bliver en walkover for dem, efter de i deres to første kampe, spillede sig til to storsejre.

- Jeg forventer bestemt ikke en walkover. Derimod forventer vi en kamp, hvor der skal kæmpes om alle cm. på banen.

- Vi går bestemt efter de 2 point, men jeg ser kampen som værende meget åben. Det er super fedt, da det kommer til at kræve en god og koncentreret indsats af hele teamet, slutter cheftræneren.

FCM U16 spiller i dag den 27/10 kl 18:45 i Nørresundby Idrætscenter i Aalborg.