03.12.2016, 13:20 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

Topkamp i vente for FCM U16

FCM U16 cheftræner glæder sig til topkampen mod Aalborg.

Første mål for sæsonen er nu opnået med en plads i Ligaen efter jul for FCM U16. Pladsen kom i hus i sidste spillerunde med sejren over ærkerivalerne fra Viborg HK.

- Det er altid et mål at komme med i Ligaen efter jul, og dejligt når det mål så lykkes. Vi glæder os meget til de kampe der venter på den anden side af ferien, siger en glad cheftræner Ole Jensen.

Der er dømt topkamp når Aalborg gæster FCM U16. De yngste hunulve på første pladsen og Aalborg lige efter på anden pladsen. Kun to point adskiller de to hold.

- Kampen mod Aalborg, er bestemt en vi ser frem til. Det kan sagtens blive en tæt kamp og en kamp hvor vi skal i værktøjskassen for at hive 2 point hjem, siger cheftræner for FCM U16 Ole Jensen.

Adspurgt cheftræner Ole Jensen om det er den vigtigste kamp på nuværende tidspunkt af sæsonen og hvad nøglen er til en midtjysk sejr.

- En spændende kamp, så vi kan se hvor vi står i forhold til hinanden her i december måned. Vi vil selvfølgelig gøre alt for en sejr, og se om vi kan hæve det kollektive niveauet fra den seneste kamp, siger Ole Jensen fortsætter.

- Nøglen til sejr bliver en koncentreret indsats, med fokus på at gøre hinanden gode.

Pigerne spiller søndag den 4 december i IBF Arena kl 14:00