18.03.2018, 18:14 | Af: Kristina Stokholm | Foto: FCM Håndbold

To sejre til ungdommen - begge hold sidder på slutspilspladser

U16 ligger fortsat nummer 1, mens U18 kravlede op på 2. pladsen med sejr over Viborg

FCM U16 og U18 var begge i kamp søndag. Det blev til to midtjyske sejre, og dermed ser det fornuftigt ud for begge hold i forhold til en plads i slutspillet, inden sidste runde spilles fredag den 6. april.

FCM U16 var på besøg i Holstebro og hev en sejr hjem på 23-21. Det var hunulvenes ottende sejr ud af ni mulige, og FCM U16 indtager fortsat ligaens førsteplads. De har to point ned til Skanderborg på andenpladsen og fire point ned til Randers HK på tredjepladsen, og dermed er midtjyderne sikre på en plads i slutspillet, hvor de to bedste hold går videre.

FCM U18 spillede mod rivalerne fra Viborg på udebane. Hunulvene var kort før tid på 27-21 og havde alle chancer for at lukke kampen. Viborg fik dog pyntet på resultatet i en ikke specielt velspillet kamp. Men FCM U18 tog de to point med en sejr på 29-27. Med sejren ligger midtjyderne på andenpladsen med 14 point. Silkeborg har lige så mange point på tredjepladsen, mens Skanderborg fører med 16 point. Dermed venter en ganske afgørende og spændende kamp, når FCM U18 tager imod Skanderborg hjemme i den sidste spillerunde fredag den 6. april i Hal B.