23.04.2018, 13:30 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Stolte trænere efter mesterskabstriumf

Cheftrænerne for U18 og U16 førte FCM’s ungdomshold hele vejen ved årets DM-slutspil. De har kæmpe roser til overs for de unge hunulve

Cheftræner for U18, Ole Jensen, til venstre 

FCM U18 og U16 beviste endnu engang, at de er de bedste på ungdomssiden. I weekenden genvandt begge hold DM-guldet, og det efterlod to meget stolte cheftrænere på sidelinjen. I busturen fra Gudme og hjem til Ikast blev guldet fejret med godt humør, larm og musik.

Guldfesten gik ikke stille for sig på øverste etage i dobbeltdækkeren. Mens sad U18-træner Ole Jensen og U16-træner Anders Faber glade og tilfredse nedenunder og forsøgte at trænge igennem sejrsangene, mens de satte ord på weekendens dobbelttriumf.

- Jeg har kun kæmpe ros til overs. De leverede virkelig, da det gjaldt. Pigerne viste igen det gear, som et vinderhold har, sagde Ole Jensen om U18-pigernes indsats.

Læs om finalesejrene her >> MIDTJYSK GULDFEST: FCM U18 OG U16 ER DANSKE MESTRE

Anders Faber tilsluttede sig trænerkollegaens betragtninger og førte dem videre over på U16-holdet.

- Holdet leverede en fantastisk indsats. Dette DM-slutspil er et tydeligt billede af bredden i truppen. Holdindsatsen har været ekstrem god gennem hele sæsonen, sagde cheftræner Anders Faber.

Ole Jensen er også akademileder for FCM Ungdom, og det vækker naturligvis stor glæde i klubben, når begge hold for andet år i træk vinder DM-guld.

- Det siger lidt om det talentmiljø, vi har - og har haft over en årrække. Vi lykkedes ikke blot med at skabe gode hold et enkelt år, men kontinuerligt, sagde Ole Jensen.

FCM U18 har været med i DM-slutspillet lige så længe, som FCM Håndbold Ungdom har eksisteret, og FCM U16 har været en fast bestanddel de seneste 4-5 sæsoner.