24.11.2016, 17:06 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

Sophia Snogdal: Super fed følelse!

Sophia Snogdal der spiller for FCM U16 har i denne uge vært en del af det Danske U17 Landshold.

U17 Landsholdet, som er fremtidens stjerner, byder på mange store talenter, som man vil i fremtiden se på den store scene. Den store konkurrence på Landsholdet gør Sophia meget spændt hver gang inden Landsholdssamlingerne.

- Ja selvfølgelig. Det er umuligt at vide sig sikker, og jeg tror bare det er vigtigt at tage en samling af gangen, og yde alt hvad man kan når man er med, siger Sophia Snogdal.

Sophia Snogdal har deltaget ved flere Landsholdssamlinger, og talenttræninger, men for hende er det stadig en super følelse når hun får bekræftelse på at hun er udtaget til Landsholdet.

- Det er en super fed følelse! Det er noget jeg kæmper for i min daglige træning, og det er på en måde en bekræftelse i at den hårde træning ”giver pote”. Derudover får man også en masse fede oplevelser med i bagagen, som man kan tage med tilbage som en ekstra motivation i klubben, siger Sophia Snogdal.

At været med det Danske U17 Landshold har givet Sophia noget med i bagagen som hun kan tage med hjem i træningslokalerne i Ikast.

- Det er altid fedt at være med Landsholdet. Man bliver udfordret på en anden måde end hjemme i klubben, og får en masse konstruktiv kritik, som man kan tage med hjem arbejde videre med. Derudover er det også super fedt at se alle pigerne der er udtaget igen, da vi jo har tilbragt meget tid sammen, og dermed har et vis form for bånd.

Adspurgt Sophia Snogdal, omkring hvordan det er til dagligt at spille for FCM U16 og så omstille sig på at spille for det Danske U17 Landshold.

- Nej det synes jeg ikke. Den spillestil vi har derhjemme, minder på mange parametre om noget af det vi lærer her. Det kan sommetider være en udfordring at spille ved siden af spillere som man ikke er vant til at spille med i hverdagen, men det er en udfordring, som bestemt også er spændende, siger Sophia Snogdal

Det Danske U17 Landshold byder på flere navne, som kommer fra FC Midtjylland Ungdom. Louise Jensen, Jeanette Toft Hansen, Camilla Faartoft, Michala Elsberg Møller, Emilie Steffensen og Sophia Snogdal.

- Det er altid rart at spille ved siden af nogen, hvor man kender deres spillestil. Og det er betryggende at man vide at man ofte har en holdkammerat ved ens side, hvis man har brug for at vende et par håndboldmæssige ting med nogle, siger Sophia Snogdal omkring det at have holdkammerater med på Landsholdet, og fortsætter.

- Men man er efterhånden også ved at kende de fleste spillere rigtig godt, og det er derfor ikke et vigtigt behov.