23.11.2016, 17:33 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

Laura Jensen: Altid fedt at være med U19 Landsholdet

Laura Jensen der til dagligt spiller for FCM U18 er i denne uge en del af U19 Landsholdet.

FCM U18 som Laura Jensen tørner ud for til dagligt, har fået den ene overbevisende sejr efter den anden. Sejre der har lydt på 40-13, 44-19 og 39-17. Efter syv kampe ligger de alene i front i 1 division med maksimum point som er 14 point og med en plus målscorer på 137.

- Vi har fået det man vist kalder for en drømmestart i 1 division, men vi har heller ikke mødt den helt store modstand. Så det er rigtig fedt at vi kan gå ind til hver kamp med den indstilling at vi skal ind og præstere, selvom vi godt ved vi vinder stort. Og vi er et hold der har stor lyst til at spille håndbold, så det gør det nemmere, men nu glæder vi os til Ligaen og noget mere modstand, siger Laura Jensen om starten for FCM U18.

Heine Eriksen som er Dansk U19 Landstræner valgte tilbage i starten af november at udtage Laura Jensen til U19 Landsholdet, og for Laura er hun altid spændt på om hun er udtaget af landstræneren.

- Det er altid spændende om man er udtaget, der er ingen der er sikker på at blive udtaget. Og man skal aldrig føle sig sikker på udtagelse, fordi vi er så mange dygtige spillere om buddet, men man er altid spændt på om man bliver udtaget, siger Laura Jensen.

Selvom Laura Jensen har deltaget ved flere Landsholdssamlinger både på U17 og U19 Landsholdet, er hun altid stolt over at få beskeden.

- Jeg bliver altid meget glad, og jeg får altid beskeden fra min mor eller far om jeg er udtaget, siger en grinende Laura Jensen og fortsætter.

- De ser altid beskeden inden jeg selv gør, og så fortæller de mig det. Selvom jeg er blevet udtaget mange gange, så bliver jeg altid glad og spændt når jeg får beskeden om at jeg er udtaget til landsholdet.

Adspurgt Laura Jensen, omkring hvordan det er til dagligt at spille for FCM U18 og så spille for det Danske U19 Landshold.

- Vi er alle sammen rigtig gode til at gå ind i den der landsholdboble, og ligge klubspillet på hylden og kun fokusere på Landsholdet. Det er rigtig vigtigt at vi kan skelne klubhold og landshold. Det er to helt forskellige hold, og her på Landsholdet har vi en bog med noter og en masse fokuspunkter som vi har på Landsholdet, siger Laura Jensen.

FCM U18 er flot repræsenteret på det Danske U19 Landshold, ud over Laura Jensen deltager Emma Friis, Mette Brandt, Naja Nissen og Helene Kindberg. 

- Vi har en rigtig god holdånd her på landsholdet, man tænker ikke rigtig over at vi er flere der kommer fra FCM U18, jeg synes det er rigtig dejligt at komme lidt hjemme fra, og mødes med de andre piger på Landsholdet. Men togturene til Landsholdsamlingerne der er det dejligt med selskab af holdkammeraterne, slutter Laura Jensen.