10.10.2016, 09:10 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

Jeanette Toft Hansen om U17 landsholddebut

Søndag spillede hun for FCM U16, men midt i ugen fik Jeanette Toft Hansen U17 landsholddebut.

Toft Hansen giver genlyd i håndbold Danmark, og ja, Jeanette Toft Hansen er den mindste af familien Toft, som udfolder sig for FCM U16

Jeanette Toft Hansen var i midt ugen en del af U17 landsholdet, der har afholdt samling og spillede to træningskampe mod Sverige. Oplevelsen at trække nationaltrøjen over hovedet glemmer Jeanette Toft Hansen aldrig.

- Det var en sindssyg oplevelse, at stå og synge national sang foran så mange mennesker, det var en ubeskrivelig oplevelse, siger Jeanette Toft Hansen om oplevelsen og forsætter.

- Jeg tager ved lære af det med at spille foran så mange mennesker, den energi det giver ekstra at have så mange med en.

At omstille sig på at være med U17 landsholdet midt på ugen, og så i weekenden spille på sit klubhold, ser Jeanette ikke som noget problem.

- Vi er tit afsted til samlinger, og der er ikke den store forskel på landshold og klubhold. Vi spiller mange af de samme systemer, og spillet minder meget om hinanden, siger Jeanette om det at være med landsholdet.

Søndag var Jeanette så tilbage i den røde-sorte FCM trøje, hvor hun var med til at vinde over ærkerivalerne fra TTH Holstebro. FCM U16 vandt kampen 23-14.

Læs mere: FCM U16 overmatchede TTH

- Vi starter kampen ud utrolig godt, til der står 10-1, hvor vores forsvar står sindssyg godt, så hen i kampen falder vi lidt i søvn. Følelsen af at vi har vundet kommer frem, så det var lidt svært i anden halvleg og komme op i gear igen. Men en rigtig dejlig sejr i dag, slutter Jeanette Toft Hansen.

Næste gang Jeanette og resten af FCM U16 skal i kamp er den 27 oktober ude mod Aalborg.