16.03.2021, 14:15 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

HIH øger satsningen på ungdomssiden

Der er nedsat et nyt ungdomsudvalg bestående af gode folk, som har været i og omkring U-miljøet i mange år, og som alle vil gøre en forskel for vores fortsatte udvikling af alle de fantastiske unge håndboldspillere vi har gående i vores Campusmiljø.

På vegne af ungdomsmiljøet i Herning-Ikast Håndbold, er vi stolte af at vi kan præsentere vores set-up for den kommende sæson.

Der er nedsat et nyt ungdomsudvalg bestående af gode folk, som har været i og omkring U-miljøet i mange år, og som alle vil gøre en forskel for vores fortsatte udvikling af alle de fantastiske unge håndboldspillere vi har gående i vores Campusmiljø. Dette udvalg arbejder allerede stenhårdt på at lave vores fantastiske rammer endnu bedre, og dette gøres selvsagt i tæt samarbejde med Guldminen, Sportstarcollege og ISI.

Vi stræber altid efter det ultimative og den fortsatte udvikling – ikke bare af den enkelte spiller - men af alt i vores Campusmiljø – Herunder også kostvejledning, mentaltræning, planlægning mm.

Første skud på stammen er ansættelsen af ingen ringere end en af håndboldens helt store koryfæer – Sabine Englert – som bliver keepertræner for vores U keepere, og dette samarbejde glæder vi os meget til, da Sabine har prøvet ALT og ligeledes er fremragende til at lære fra sig.

Søren Bendix – vores dygtige fysiske træner fortsætter uændret og varetager på bedste vis de unge menneskers udvikling af deres fysiske formåen. Søren har gennem hele covid-19 perioden holdt pigerne i kort snor og sørget for, at de alle har passet deres fysiske træning.

Ole Friis fortsætter i Herning-Ikast Håndbold som mentalcoach og kommer bl.a. til at køre forløb med de respektive U-årgange, ligesom han i flere omgange har været inde over vores ligahold på den mentale del.

På U-17 holdet har vi fornøjelsen af at præsentere Leif Johnsen og Mark Jensen – begge kræver ikke den store præsentation, da de allerede har deres daglige gang i vores miljø. Vi ser med spænding frem til samarbejdet, da de hver især besidder nogle såvel håndboldfaglige som menneskelige kvaliteter, som man ikke ser så tit.

Vores fysioterapeuter og gode samarbejdspartnere hos Fysio Danmark Holstebro fortsætter ligeledes, så vi altid har mulighed for at screene de enkelte spillere på bedste vis, hvis noget skulle være galt.

På U-19 holdet finder vi en stor nyhed – Palle Hansen er ansat som cheftræner. Palle kommer fra herresiden, og er selv tidligere ligaspiller, udenlandsprofessionel i Bundesligaen og den svenske eliteserie og til dagligt ansat på Sportstarcollege. Palle vil ligeledes varetage en stor del af morgentræningen. Vi glæder os meget til, at han kommer rigtigt i gang, og vi arbejder pt. på at finde den helt rigtige assistent til Palle.

Kasper Christensen og Anders Friis, som er vores ligatrænere, vil ligeledes være synlige i U-miljøet for såvel spillerne som for trænerne. Hele vejen op og ned gennem systemet vil trænerne være samlet løbende gennem sæsonen for at sparre og udvikle hinanden.