11.12.2016, 10:00 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM Ungdom vil slutte året af med 4 point samlet

Søndag eftermiddag spiller både FCM U16 og U18 deres sidste pulje kamp inden juleferien.

FCM U16 mod Frederikshavn

Søndag gæster FCM U16 Frederikshavn, som er årets sidste pulje kamp. Weekendens modstander viste ikke ret meget modstand da de var på besøg i IBF Arena, hvor de yngste hunulve vandt sikkert 37-18.

At det skulle vise sig at blive en overkommelig modstander, har gjort at cheftræneren har valgt at lade nogle sidde over, da de skal med U17 Landsholdet i næste uge.

-Vi glæder os til sidste kamp og kan dermed se frem mod ligaen. Vi tager afsted med en mindre trup som da vi var i Hjallerup, fordi der er mange af pigerne der skal med landsholdet i næste uge og derfor er flere af dem oversiddere søndag, siger cheftræner Ole Jensen.

Pigerne fra FCM U16 får dog ikke meget juleferie, da de imellem jul og nytår tager en tur til Göteborg. Hvor de deltager i et stort nordisk stævne.

FCM U16 spiller søndag d. 11. december kl 13:15 i Arena Nord i Frederikshavn.

FCM U18 mod Randers HK

FCM U18 møder søndag Randers. Første pladsen mod anden plads, hvor de unge hunulve topper, men cheftræner Allan Kjær forventer det bliver et topopgør.

- Vi møder Randers på udebane, som har sikret sig den anden liga-plads efter jul. Så det bliver et topopgør, som vi virkelig ser frem til, siger cheftræner Allan Kjær.

De unge hunulve fra FCM U18 har ikke fået den store modstand i denne sæson, men søndag når de møder Randers forventer cheftræneren at det er et fysisk mandskab de møder. Randers har også en revanche til gode.  

- Randers er et fysisk stærkt hold, så det er vigtigt at vi fra første fløjt får sat os fysisk på kampen. Men igen er det vigtigste parameter os selv, vi skal finde den rigtige indstilling og energi frem, så tror jeg på 2 point, siger Allan Kjær og fortsætter.

- Men jeg er ikke i tvivl om at Randers kommer med alt hvad de kan, de vil gøre alt for at revanchere 9 måls nederlaget fra sidst vi mødtes. Jeg håber og tror på en god og spændende kamp, hvor der bliver gået til stålet, slutter cheftræner Allan Kjær.

FCM U18 spiller søndag d. 11. december kl 13:00 i Arena Randers.