19.03.2017, 21:15 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U18 vindere af pokalfinalen

FCM U18 fik kæmpet sig tilbage efter at have værrt stort bagud

De unge hunulve får en rigtig skidt start på første halvleg hvor de kommer bagud 8-2. Et Aarhus hold der fik skabt en del huller i FCM forsvaret, og mange brændte chancer gjorde udslaget for hunulvene i starten af første halvleg.

Cheftræner Allan Kjær tog et timeout midt i første halvleg, og fik justeret på nogle knapper, der gjorde at pigerne fik kæmpet sig tilbage, til kun at være bagud 11-9 til pause.

- Vi var igennem alle facetter i en håndboldkamp. Vi brænder utrolig mange frie chancer i det første kvarter, vi manglede lige den sidste skarphed. Så stor ros til Aarhus også. Der var stadig en god energi på holdet, selvom vi kom stort bagud, siger en hæs cheftræner efter kampen.

Anden halvlegs start var med Aarhus i førerrollen der hele tiden var foran med to tre stykker anden halvleg igennem. Med et kvarter igen, fik de unge hunulve kæmpet sig helt tilbage i kampen, og spillede i et gear over Aarhus. FCM U18 fik kæmpet sig i front af kampen, og kunne kalde sig vindere af pokalfinalen med cifrene 24-20

- Vi får en god snak i pausen omkring hvad vi skal gøre anderledes både i forsvaret og angrebet. Det formår pigerne at udføre rigtig flot. Pigerne bevarer flot roen selvom vi er bagud. Til sidst vinder vi på bedre form og fysik, det knækker det, siger en stolt Allan Kjær.

Finaler er ikke noget man kan træne hjemme i træningslokalet, så det glæder cheftræneren hvilken styke og moral pigerne viste igennem kampen.

- De her piger viste virkelig stor moral, at kunne kæmpe sig så flot tilbage,  efter at have været så stort bagud. Det giver os et kæmpe boost at vinde pokalen. Kampen viste hvor godt vi kan spille når vi alle sammen spiller godt. Det giver en masse med i rygsækken, på vores videre rejse, slutter cheftræner Allan Kjær.