05.12.2016, 21:21 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U18 vandt i sikker stil over Aalborg

Aalborg var ikke nogle stor mundfuld for FCM U18 der vandt sikkert 38-13.

Søndag eftermiddag tog FCM U18 imod Aalborg, en kamp som bare skulle overstås uden skader, men stadig med to point i hånden bagefter. Det blev da heller ikke noget problem for pigerne, der allerede hurtigt i kampen kom foran 9-2. Aalborg fandt aldrig momentum, og de midtjyske hunulve lukkede kampen og vandt sikkert 38-13.

- Vi er begyndt og få følelse af, at det er allerede inden kampen går i gang, at vores modstander har givet op på forhånd, det virker i hvert fald sådan. Vi kunne lige så godt have trænet selv, siger en frustreret cheftræner Allan Kjær.

FCM U18 har fået den ene storsejr efter den anden, har det har givet en målscorer på 334-170, og med maksimum point efter ni kampe. Det har overrasket cheftræneren hver kamp, at de altid leverer varen.

- Jeg må bare indrømme at jeg er så imponeret af de her piger at de virkelig bliver ved med at klø på og virkelig leverer varen. Husker da selv, da jeg spillede, at man kun gad spille første halvleg i sådan en kamp. De her piger fra FCM U18 de, koncentrerer sig virkelig hele kampen igennem og det afspejler resultatet også af, siger en stolt Allan Kjær.

FCM U18 er allerede begyndt og se frem mod næste kamp, hvor der venter en hel anden modstander i Randers HK, som indtager puljens anden plads, og vil forsøge at få revanche mod de unge midtjyske ulve, hvor sidst de to mødtes vandt FCM U18 med 37-27.

- Der møder vi et hold med en god fysik, og de har også selv erkendt at de spillede en skidt kamp mod os sidst, og vil ikke tabe med ti igen. En kamp som kommer på det helt rigtige tidspunkt inden det går løs i Ligaen efter jul, slutter cheftræner Allan Kjær.