16.01.2017, 19:30 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U18 tager tirsdag aften i mod Randers HK

Opskriften på sejr over Randers, er at være det bedste hold de sidste femten minutter, siger U18 træner.

Tirsdag aften danner IBF Arena rammer igen for ungdomshåndbold når de midtjyske hunulve tager imod Randers HK. FCM U18 startede ud med at vinde 27-22 over et stærkt Aarhus hold, en kamp som blev afgjort i slutfasen. Randers vandt også deres første kamp, 25-21 over Skanderborg.

- Randers er et rigtig godt hold, som har gode spillere på alle positioner, med en god bredde på bænken også. Så det overrasker mig ikke at de slår Skanderborg med de cifre, siger cheftræner Allan Kjær.

FCM og Randers er to mandskaber der kender hinanden særdeles godt, eftersom de før jul spillede i 1 division sammen. I de to kampe vandt de unge midtjyske hunulve 37-27 og 27-32.

- Vi spiller rigtig godt i den første kamp mod dem, hvor vi efter kort tid har kontrol over kampen, men modsat i den anden kamp. Spiller vi en rigtig tæt kamp med dem, som vi vinder på de sidste ti minutter spil, siger Allan Kjær.

Adspurgt cheftræner Allan Kjær hvad nøglen, skulle være for at det blev til endnu to point for FCM U18.

- Nøglen til sejr for os, er at vi spiller en  god kamp i alle 60 minutter. Men vi skal vinde kampen i de sidste 15 minutter. Hvor vi skal vise at vi er det lidt bedre end andre og i bedre form. Så som sidst mod Aarhus, hvor vi også vandt kampen i sidste fase, slutter Allan Kjær.

Pigerne spiller tirsdag den 17 januar i IBF Arena kl 20:20.