03.12.2016, 11:35 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U18 tager imod Aalborg

Søndag gæster puljens sidste plads IBF Arena.

FCM U18 sikrede sig Liga deltagelse allerede i forrige runde med en sejr over Viborg HK. En kamp som bar bræg af at pigerne ikke var der 100 procent, der blev sløset lidt i begge ender, men når Viborg kom lidt for tæt på, strammede pigerne grebet.

- Liga pladsen i hus, efter en sejr på 29-20 over VHK, - en kamp hvor vi ikke ramte top niveau men alligevel vinder over rækkens nummer 3 med 9 mål, må siges at være godkendt! Så nu står den med sikkerhed på liga bold efter jul, hvilket vi virkelig ser frem til, siger cheftræner Allan Kjær.

FCM U18s sæson har budt på den ene storsejr efter den anden. Dog har den manglede modstand ikke sat sit præg på de unge midtjyske ulve. Der stadig bliver ved med at udvikle sig.

- Jeg har stor respekt for de her tøser, med de kampe vi har spillet i den her sæson, og så stadigvæk have viljen/gejsten til at holde 100 procent fokus. Der bliver knoklet, om det er i hallen, styrke-lokalet eller i løbet, det er virkelig en flok piger som vil det her så meget, og det er en fornøjelse at være en del af, siger cheftræneren om FCM U18.

Søndag eftermiddag gælder det så puljens sidste plads, Aalborg. Der endnu har deres første sejr til gode. Senest de to hold mødte hinanden vandt FCM U18 40-13. - Aalborg er et hold, som ikke har sat det præg på sæsonen som de havde håbet på, de har døjet en del med skader, så lad os se om de ikke kommer til Ikast med alle mand, så vi kan få en spændende og seværdig kamp, slutter Allan Kjær.

- Aalborg er et hold, som ikke har sat det præg på sæsonen som de havde håbet på, de har døjet en del med skader, så lad os se om de ikke kommer til Ikast med alle mand, så vi kan få en spændende og seværdig kamp, slutter Allan Kjær.

Pigerne spiller søndag den 4 december i IBF Arena kl 15:15.