23.01.2017, 22:05 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U18 storsejrede ude mod Skanderborg.

FCM U18 blæser videre på sejrs bølgen og topper nu Ligaen.

Søndag eftermiddag var der lagt brænde i kedlerne til et topbrag mellem FCM U18 og Skanderborg i den nye hal i Skanderborg.

Der var spændning at spore hos de to hold i starten af kampen, det var tydeligt at se at de ville vinde begge to for hver en pris. FCM U18 kom bedst fra land og satte sig hurtigt på kampen, hvor de efter 25 minutter i første halvleg var foran 9-6. Pigerne gik et gear op til sidst, så de kunne gå fortjent til pause foran 11-7.

I pausen blev der tanket ny energi op, og de unge midtjyske hunulve kom ud som lyn og torden til anden halvleg, efter bare 5 minutter var stillingen 14-8 til hunulvene. Derfra kom værterne fra Skanderborg aldrig tilbage i kampen, og føringen blev holdt intakt på de syv-otte mål. Sejren blev på overraskende vis 25-18, men velfortjent. 

- Vi spillede det bedste håndbold vi har spillede her efter jul. Vi har en masse video på pigerne nu, og der er de virkelig skarpe ren taktisk. Med hvordan vi skal dække op, hvor og hvornår skal vi afslutte, de elementer viste pigerne i kampen mod Skanderborg, siger cheftræner for FCM U18 Allan Kjær og fortsætter.

- Defensivt havde vi en god fysik. I angrebsspillet spillede vi noget af det bedste vi har gjort i lang tid, det blev sat godt op, folk gik mod mål på de rigtige tidspunkter, vi angreb på de områder vi havde aftalt, så rent taktisk var det meget flot, siger en glad cheftræner efter kampen.

Med sejre på stribe, både før og efter jul, og ingen tabte kampe for FCM U18, er det blevet lidt en vane at vinde håndboldkampe. Men cheftræner Allan Kjær har stor fokus på pigernes indstilling til hver kamp. Adspurgt om de føler sig uovervindelige.

- Det gør vi bestemt ikke. Det kan være små ting der kan gøre at vi falder i niveau. Men det er klart at når de her pigerne ikke har lavet andet end at vinde, så som træner er det noget jeg har fokus på. Så det ikke bliver en sovepude for os, siger en fokuseret Allan Kjær.

De unge hunulve har kamp igen på fredag, og efter storsejren var fokus allerede på næste kamp for holdet.

- Vi møder allerede Fredericia på fredag, puljens sidste plads, og der nævnte jeg allerede over for pigerne efter kampen. At det er vigtigt at vi ikke går ud og spiller en dårlig kamp og sætter point til. Så det er rigtig vigtigt vi holder fokus, slutter cheftræner Allan Kjær.