15.03.2017, 20:30 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U18 spiller for DM deltagelse

Torsdag aften drager FCM U18 til Randers hvor en sejr vil give DM deltagelse.

Det er to uger siden at pigerne sidst har været i kamp, hvor de hjemme vandt 21-20 over SK Aarhus, en kamp cheftræner Allan Kjær ser glad tilbage på. 

- En fantastisk kamp hvor vi sejrede på rent fight til sidst, ikke en kamp med særlig meget kønt spil, men vi fik de to meget vigtige point, siger cheftræner Allan Kjær. 

Med en sejr til FCM U18 torsdag aften ude mod Randers kan de spille sig til årets DM slutspil, med tre runder tilbage. FCM U18 og Randers har stået over for hinanden flere gange i sæsonen, hvor de unge midtjyske hunulve har vundet alle gange senest vandt de 29-22 over Randers. 

- To point i kampen ude mod Randers, så er vi sikker på deltagelse ved DM, og det går vi jo selvfølgelig efter, siger en optimist cheftræner og fortsætter. 

- Det er et hold der altid har drillet os, selvom vi har vundet komfortabelt over dem de andre gange, så er de en af de hold der prøver at udfordre os, de prøver nogle ting for at stikke til os. Vi er meget spændt på hvad de kommer med den her gang. 

Adspurgt cheftræner Allan Kjær, om de vil prøve noget nyt af i kampen mod Randers. 

- Ikke lige i den her kamp der skal ikke forceres noget, men vinder vi over Randers kan der godt være nogle elementer der skal prøves noget nyt. Men det handler også meget omkring  sportsmandship for de andre hold, som har noget at kæmpe for, det betyder meget for mig, siger Allan Kjær. 

Pigerne spiller allerede pokal finale på lørdag i Varde hvor de møder SK Aarhus, men det er ikke en kamp der vil få indflydelse på Kjær's spillestil torsdag aften. 

- Overhovedet ikke, vi tager en kamp af gangen. Vi er sådan et bredt hold, så det har ingen betydning, vi går all in på begge kampe, slutter cheftræner Allan Kjær.