09.01.2017, 20:37 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U18 sejrede i Liga premiere

Søndag formiddag, skulle år 2017 skydes igang for FCM U18 med en udebane tur til SK Aarhus.

Juleferien er over og de unge midtjyske hunulve har atter fundet håndboldskoene og harpiks frem igen.

Cheftræner for FCM U18 Allan Kjær havde allerede inden søndagens kamp forudset at det vil blive en spændende kamp.

- Det blev en kamp som vi havde forestillet os inden kamp. En kamp hvor det vil blive tæt fra start til slut, siger cheftræner Allan Kjær lige efter kampens afslutning.

Første halvleg startede som lyn og torden, for begge mandskaber. SK Aarhus spillede hurtigt og skabte gode kontra mål og kørte hurtig midte. Det var udslaget til at FCM U18 var bagud med to tre stykker igennem de første 20 minutter. De midtjyske hunulve, kom igang i den anden ende og de to hold kunne gå til pause med stillingen 14 - 14.

- SK Aarhus lage virkelig tryk på os i det første kvarter. Vi vidste godt at de ville komme med det pres, men det overraskede lidt, at det var så voldsomt. Så stor cadeau til SK Aarhus også. Vi får os spillet ind i kampen og er med igen til anden halvlegstart, siger Allan Kjær.

FCM pigerne kom bedst ud fra anden halvlegs start og havde halvvejs i anden halvleg bragt sig på stillingen 19 - 16. FCM U18 steppede et gear op i sidste del af kampen, og får lukket kampen. FCM U18 vinder den intens kamp 27 - 22.

- Vi havde aftalt i gameplanen, at i kampens sidste kvarter skulle vi gå et gear op. Det gjorde at SK Aarhus ikke kunne være med, så kunne vi kører den hjem, siger en tilfreds cheftræner og fortsætter.

- Sådan en kamp som denne, vil være kendetegnet ved Ligaen. Alle kan slå alle, og kampen mod SK Aarhus var rigtig god reklame for U18 pige håndbold.

FCM U18 spiller allerede kamp igen tirsdag aften, i pokal turneringen hvor de på udebane møder DUH Esbjerg.