13.01.2017, 14:00 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

FCM U18-keeper skifter til Viborg HK

Josephine Nordstrøm får lov til at prøve kræfter på liganiveau. U18-keperen skifter til Viborg HK

Der venter FCM’s Josephine Nordstrøm nye og spændende udfordringer. Den midtjyske U18-målmand skifter fra dags dato til Viborg HK.

Ligakonkurrenterne fra domkirkebyen har været hårdt ramt på målmandsposten. Rikke Poulsen er gravid, og Signe Brun er ude med en hjernerystelse. Det efterlader Mie Sørensen som den eneste keeper i klubben, og her kommer det unge FCM-talent ind i billedet.

Talentansvarlig i FCM Håndbold, Ole Jensen bakker op om Josephines beslutning og ønsker hende al mulig held og lykke i den nye klub.   

- Josephine skiftede til FCM fra København for at videreudvikle sit talent. Det er gået i en positiv retning og har udmøntet sig i en del spilletid med U18-holdet denne sæson. Hun har i det hele taget dygtiggjort sig, så vi bakker op om hendes beslutning om at prøve sig selv af på liganiveau i Viborg, siger talentchef Ole Jensen og uddyber:

- En mulighed som denne dukker ikke op hver dag, og der venter Josephine en kæmpe udfordring forude. Men vi håber, at hendes tid i FCM har gjort hende klar til det, der venter. Samtidig ønsker vi det bedste for hendes tid i Viborg. Vi håber, at det må blive et skub i den rigtige retning, så hun kan forfølge sin drøm og få gang i sin karriere.

Om kun 12 dage får Josephine Nordstrøm dog allerede et gensyn med sin tidligere hjemmebane, når FCM Håndbold tager imod Viborg HK. En kamp der fløjtes i gang den 25. januar klokken 18.30 i IBF Arena.