01.03.2017, 19:30 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U16 vinder nervepirrende kamp

FCM U16 slog tirsdag aften ærkerivaler fra Ikast håndbold

Tirsdag aften stod de to ærkerivaler over for hinanden igen. Ikast håndbold stod på den anden siden af midter linjen.

Starten af første halvleg var der nervøsitet at spore hos begge hold, men efter de to hold havde set hinanden an, trak de unge hunulve fra. Efter 20 minutters spil var stillingen 12-8 til FCM U16. Det flotte spil fortsatte til pause og stillingen var 18-13 ved halvleg.

Anden halvleg skulle vise sig at blive en helt anden halvleg. FCM gik et gear ned og Ikast gik et gear op, og efter 20 minutter i anden halvleg var stillingen helt lige 22-22. Vinder skulle findes i de sidste minutter, hvor FCM U16 trak det længste strå og vandt 27-25

- I første halvleg er vi i fint kontrol, og laver en del mål. Resten af kampen mister vi en del fokus, mister noget skarphed i vores afslutninger, deres målmand havde rigtig mange redninger. Vi stod rigtig skidt i forsvaret mod et hold vi kender rigtig godt. Det var en dag hvor vi manglede det sidste i mange dele af spillet, siger cheftræner Ole Jensen.

Adspurgte Ole Jensen, hvad man som træner gør når kampen bliver så tæt.

- Man prøver at fortælle dem de ting der skal til for at vinde kamp, og forsøge at holde hovedet koldt. Og vi får fundet de sidste marginaler der gør at vi vinder og får to meget vigtige point, siger Ole Jensen.

Stillinger undervejs:
3:2, 7:4, 12:8, 16:10, 18:13 (pause) 20:18, 22:22, 24:24, 27:25 (slut)

Målscorere for FCM U16:
Emilie Steffensen 11, Michala Møller 4, Olivia Simonsen 3, Sidsel Poulsen 2, Jeanette Toft 2, Sophia Snogdal 2, Frederikke Hedegaard 1, Emma Mundus 1

Torsdag aften drager FCM U16 til Aalborg hvor de spiller pokal semifinale.

- Vi glæder os til at komme en tur til Aalborg, og se om vi ikke allerede i den kamp kan præstere noget bedre spil. Pokalturneringen er altid noget specielt, og når vi er kommet til semifinalen vil vi selvfølglig gøre alt for at komme i finalen, siger en spændt cheftræner.

FCM U16 og Aalborg er i pulje sammen i ligaen, så det er to hold der kender hinanden særdeles godt, hvor de yngste hunulve har overtaget.

- De har nogle hurtige spillere som vi skal have stoppet, og så skal vi finde tilbage til vores gode udtryk igen. Finde det gode kollektive spil frem igen, slutter cheftræner Ole Jensen.