14.11.2016, 20:00 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U16 træner tænker ud af boksen

FCM U16 tog søndag imod Hjallerup IF, som blev vundet i sikker stil 36-17.

Der var ingen tvivl om resultatet af søndagens U16 kamp mellem FCM U16 og puljens sidsteplads fra Hjallerup IF.

Cheftræner Ole Jensen fandt alternativer frem for at udfordre pigerne, et offensiv 3-2-1 forsvar, så det var noget pigerne lige skulle vænne sig til. Men det var et FCM U16 hold der var i fuld kontrol første halvleg igennem og kunne gå til pause foran 18-8.

- Det er ved at være svært at opsætte sit hold til kamp, men som træner så prøver jeg at ligge et tema for kampen. I dag var teamet at prøve noget vi aldrig havde prøvet nemlig at dække op i 3-2-1 forsvar – som vi aldrig har trænet eller dækket op i før. Som håb på at det kunne udfordre pigerne og give lidt problemer, siger cheftræner Ole Jensen om tilgangen til storsejren.

Anden halvleg forsatte hvor første halvleg sluttede, et offensiv FCM hold og hurtig angrebsspil, var simpelthen for meget for gæsterne fra Hjallerup. De yngste hunulve vandt sikkert 36-17.

- Vi tager det med videre at vi nu har prøvet at dække næsten en hel kamp op i 3-2-1 forsvar. Men nu glæder vi os til efter jul hvor Ligaen venter, hvor vi formentlig kommer til at spille nogle tætte kampe. Indtil da arbejder vi benhårdt til træning og får prøvet en masse af i kamp, slutter cheftræner Ole Jensen.

Næste gang pigerne skal i kamp, er lørdag den 19 november, hvor de gæster TTH Holstebro.