17.03.2017, 20:00 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U16 spiller pokalfinale lørdag

Lørdag gælder det pokal finalen mod Skanderborg for FCM U16

Lerpøthallen i Varde danner lørdag eftermiddag rammer for pokalfinalen mellem FCM U16 og Skanderborg. To hold der ligger på henholdsvis anden og første pladsen i Ligaen. 

Senest de to hold mødte hinanden blev det til et knebent nederlag til de yngste hunulve på 24-22. Men tilbage i juleferien var det hunulvene der kunne løfte en pokalen over hovedet, da de netop vandt over Skanderborg i finalen i Göteborg. 

- Vi skal få skudt hul på deres rigtig gode målmand, og især vores egen angrebsspil skal forbedredes i forhold til de andre gange vi har stået over for Skanderborg, siger cheftræner Ole Jensen. 

Pokalfinalen er noget helt specielt, det er dagen der på, at det hele bliver afgjort, og cheftræneren spår at det kan blive kampafgørende hvem der spiller op til sit bedste på dagen. 

- Det er en rigtig lærerig kamp at spille, den kan ikke blive spillet om et par dage efter, det er dagen man skal ramme top niveau. Det bliver sikkert også kampafgørende hvem der på dagen rammer deres top niveau, når det er finale dag, siger Ole Jensen og fortsætter. 

- Vi er klar til at give alt hvad vi har, vi går all in og vil kæmpe med alt hvad vi har, slutter cheftræner for FCM U16 Ole Jensen. 

Pigerne spiller lørdag den 18. Marts i Lerpøthallen i Varde kl 15:00.