26.11.2016, 20:25 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U16 sejrede i Nordjylland

27-15 lyder sejren på som FCM U16 fik fredag aften, søndag går det løs igen.

FCM U16 gæstede fredag aften Hjallerup i Nordjylland, som var en kamp mellem top og bund, hvor de yngste hunulve var storfavoritter inden kampen.

Den lange køretur var ikke til at spore i pigernes spil i første halvleg, hvor de hurtigt kom foran 7-0. Da haluret ramte 13:40 minutter lykkes det Hjallerup at bringe sig på måltravlen. Hunulvene fortsatte det hurtige spil i første halvleg, og kunne gå velfortjent til pause foran 14-6.

- Vi dækkede rigtig godt op i forsvaret, og solid præstation af vores målmænd. Vi møder et rigtig offensiv forsvar, så det gjorde at vores angrebspil ikke blev særlig kønt, men vi kom dog alligevel til vores afslutninger, så en godkendt første halvleg, siger cheftræner Ole Jensen.

Anden halvleg var næsten en ren kopi af første halvleg, hvor FCM U16 Dominerede halvlegen igennem, halvvejs i anden halvleg var stillingen 21-8 til de yngste hunulve. Selvom det var en smal FCM trup der havde taget turen til Hjallerup, kunne aftenens modstander ikke matche dem. FCM U16 vandt fortjent 27-15.

- Det er rigtig svært at tage ret meget med hjem fra sådan en kamp her, hvor vi ikke møder ret meget modstand. En fin indsats hele linjen over, hvor vi får dem i spil der var mest friske, og ikke havde været med Landsholdet, og så glæder vi os til søndag, siger cheftræneren.

Målscorere for FCM U16:
Maja Edling 7, Olivia Simonsen 6, Frederikke Hedegaard 5, Caroline Kliver 3, Sidsel Poulsen 2, Melina Kristensen 2, Michala Møller 2.

Søndag skal pigerne allerede i kamp igen, hvor ærkerivalerne fra Viborg HK gæster IBF Arena. Seneste de to hold mødte hinanden, vandt FCM U16 stort 36-19 over pigerne fra Viborg.

- Den kamp går vi all in på, og leverer alt det vi overhovedet kan. Hvor jeg vil benytte mig af alle sammen igen. Jeg håber Viborg kommer med et hold der kan presse os i spillet, og de har også leveret udmærket resultater, men hjemme i IBF Arena skal vi nok få de to point, slutter cheftræner Ole Jensen.

FCM U16 spiller mod Viborg HK søndag den 26 november kl 15:15 i IBF Arena.