08.02.2017, 22:00 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U16 sejrede i lokal opgør

Afgørelsen faldt allerede i første halvleg, da Ikast Håndbold blev besejrede 16 – 27.

En ret speciel kamp ventede for de yngste hunulve onsdag aften, da de to Ikast rivaler tørnede sammen – Ikast Håndbold mod FCM U16 i IBF Arena.

- Det var rart, især med det snevejr vi har fået, at vi ikke skulle ud på en længere køretur, siger en glad cheftræner lige efter kampen.

FCM U16's defensiv stod godt over for hjemmeholdet, hvor Ikast ikke havde meget plads til deres hopskud ind over midten. Dette resulterede i en kontra, hvor Emilie Steffensen parrerede et skud, som Nicoline Kirk samler op, og ser en helt fri Sophia Snogdal som derefter lobber den elegant over deres målemand til stillingen 5-7 Midtvejs i anden halvleg vinder de yngste hunulve en periode 5-0 til stillingen 6-13. Der stod FCM på hele første halvleg, hvilket lod trænerteamet rotere en hel del allerede før pausen.

- Det var det der afgjorde kampen, der synes jeg vi var effektive. vi til spiller os rigtig mange gode chancer, men brænder bare utrolig meget. Så vi var uskarpe i vores afslutninger i dag, siger Ole Jensen.

Anden halvleg blev en meget roddet kamp, hvor ingen af holdene rigtig fandt deres spil igen. Med FCM U16 i front hele kampen igennem, kom Ikast Håndbold aldrig tilbage, og FCM U16 vandt sikkert 27 – 16.

- Der var den allerede afgjort, så det gjorde det lidt svært for os at spille videre derfra. Anden halvleg skulle overståes på bedste måde, siger en tilfreds cheftræner, og fortsætter.

- Det var ikke kønt spil fra hverken vores eller deres side. Vi får hurtigt styr på det på måltavlen, så køn håndboldspil blev det aldrig, fordi der er så mange ting i sådan en kamp. Vi er super tilfreds med de to point. Vi tager med at vores forsvar stod godt og målmændene stod godt, det var højdepunkterne fra os i dag.

Kampens topscorer Sophia Snogdal fik i kampen vist mange af hendes evner på en håndboldbane. Hvor hun efter kampen får flotte ord med fra cheftræeren.

- Hun er en elegant spiller, hun er hurtigt og som gerne vil finte, i dag beviser hun at hun har et rigtig godt svæv og hænger lang tid i luften, og kigger godt på målmanden. En spiller der viser stor overskud, ved at kan skyde på mange forskellige måder. Så jeg ser en spændene spiller i Sophia, slutter cheftræner Ole Jensen.

Stillinger undervejs:
3:3, 5:6, 5:9, 6:12, 7:16, (pause) 10:19, 11:22, 13:25, 16:27 (slut)  

Målscorere for FCM U16:
Sophia Snogdal 8, Michala Elsberg Møller 7, Emilie Steffensen 5, Olivia Simonsen 3, Caroline Kliver 2, Melina Kristensen 1, Frederikke Hedegaard 1.