29.10.2016, 21:44 | Af: Michael Andersen | Foto: FC Midtjylland

FCM U16 sejrede i Aalborg

FCM U16 fik i anden halvleg løst Aalborgs forsvar, og vandt sikkert.

FCM U16 gæstede torsdag aften Aalborg. De yngste hunulve blev mødt af et offensiv Aalborg forsvar, som pigerne lige skulle vende sig til og finde løsningen på. FCM U16 fik en del straffekast og 2 minutters udvisninger dømt imod sig, og det satte sit præg på kampen. Pigerne kunne dog gå til pause foran 13-12.

- Vi møder et atypisk forsvar, som var meget aggressive og fremme i banen. De formåede at ødelægge vores rytme i spillet, og det skulle vi lige vænne os til. Selvom vi kunne matche dem fysisk, så lykkes de med deres koncept, siger cheftræner Ole Jensen.

FCM U16 kom ud til anden halvleg som lyn og torden, og fik hurtigt bragt sig foran 13-17. Derfra kunne de yngste hunulve fra FCM spille sig til en sikker sejr på 29-22. - Da vi i anden halvleg kommer hurtigt foran, får vi følelsen af at vi nok skal få sejren hvis vi kan holde det niveau, og spørgsmålet var bare hvor stort vi skulle vinde. Vi fik igen vist i kampen at vi har et rigtig bredt hold, hvor alle kan byde ind, og det giver en vis tryghed, så en rigtig god kamp, og dejligt med to point, siger en tilfreds cheftræner.

Målscorer for FCM U16:
Sophia Snogdal 7, Emilie Steffensen 6, Camilla Faartoft 5, Olivia Simonsen 3, Michala Møller 3, Frederikke Hedegaard 2, Jeanette Toft 1, Caroline Kliver 1, Sidsel Poulsen 1.

Der bliver ikke meget hvil til pigerne, som allerede skal i kamp søndag hjemme mod Frederikshavn. Frederikshavn har ikke fået den bedste start på sæsonen og ligger på sidste plads, hvor FCM U16 ligger på første pladsen.

- Tager man udgangspunkt i tabellen, så er det en SKAL vinde kamp. Det bliver en kamp hvor det bliver på vores præmisser, vi vil prøve nogle forskellige holdopstillinger af. Vi har en lang sæson, så det er nu vi skal prøve noget nyt, så alle 60 minutter bliver ikke lige kønt håndbold, slutter cheftræner Ole Jensen.

Pigerne spiller søndag den 30 oktober, kl 14:00 i IBF Arena