10.10.2016, 09:00 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U16 overmatchede TTH

Sejren var mere eller mindre i hus i pausen mellem FCM U16 og Team Tvis Holstebro, som blev besejret 23 - 14

Første halvleg var med værterne i en klar førerrolle. En velovervejet offensiv, og en bundsolid defensiv med en stærk keeper som sidste skanse, sikrede en tidlig 4-0-føring, og efter et kvarter gjorde Olivia Simonsen det til 8-0.

De yngste hunulve forsatte det flotte spille, selvom der jævnligt blev skiftede ud på positionerne. Til sidst i første halvleg, spillede TTH sig så småt ind i kampen, og med en scoring i sidste sekund, fik de reduceret til pause stilling 12–4.

- Vi får en rigtig god start på kampen, men efter stillingen 10-1 der dør kampen for os. Al respekt for TTH's forsvar, så mangler vi lidt ”slå ihjel” og gør kampen færdig. Det er en naturlig reaktion der sker, når man kommer så hurtigt foran, så stort, siger cheftræner Ole Jensen efter kampen.

Anden halvleg åbnede med to hurtige scoringer til FCM U16, derefter var der dømt skydetelt for de to mandskaber, der skiftevis bragte sig på måltavlen. Midt i anden halvleg var stillingen 18-10.

Kampens største oplevelse var den midtjyske bagkæde, hvor i sær Michala Elsberg Møller og Olivia Simonsen blev noteret for samlet 13 scoringer. 

- Vi er et dygtig hold, vi er dygtige på alle positioner. Spillet i dag var ikke så flydende at vi hverken kunne få vores fløje eller stregspiller med i spillet. I sidste kamp scorede vi ubeskrivelig mange mål fra stregen af, så vi må hjem og arbejde videre med angrebspillet, siger en tilfreds cheftræner for FCM U16. 

FC Midtjylland U16 besejrer TTH med 23-14 og lægger sig op på første pladsen i puljen efter to spillerunder.

- Resultatmæssigt har vi fået en drømmestart, og vi er et hold der skal vinde mange kampe i løbet af et år, så derfor er jeg også træt af at vi ikke spiller en hel god kamp i dag, men vi må arbejde videre i træningslokalet, slutter cheftræner Ole Jensen.

Stillinger undervejs:

4-0, 8-0, 10-1, 12-2, 12-4 (pause) 15-5, 16-8, 18-10, 20-11, 21-13, 23-14 (slut)

Målscorer for FCM U16:

Michala Elsberg Møller 8, Olivia Simonsen 5, Maja Edling Lauritsen 2, Sidsel Rygaard Poulsen 2, Caroline Kliver 2, Jeanette Toft Hansen 1, Melina Kristensen 1, Sophia Snogdal 1 og Frederikke Glavind Hedegaard 1.