18.11.2016, 15:27 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U16 gæster TTH Holstebro

FCM U16 skal lørdag forsøge at få sjette sejr ud af samme antal.

Lørdag gæster FCM U16 lokalrivalerne fra TTH Holstebro, en modstander pigerne har overtaget på. Senest de to hold stod over for hinanden vandt FCM U16 23-14.

I de forrige kampe har cheftræner Ole Jensen lagt et tema for dagen hvor der er blevet prøvet flere forskellige ting af, men til weekendens kamp er han gået lidt tilbage til basis. 

- Vi skal i kampen finde noget stabilitet, og få noget sikkerhed i vores spil. Det er det der er vores spilkoncept, og det er noget vi vil blive ved at arbejde med, og blive bedre og bedre til det, siger cheftræner Ole Jensen og forsætter.

- Vi vil se om vi kan få flow i vores angrebspil, med mange afleveringer inden vi kommer til afslutning. Og så skal vores forsvarsspil stå godt sammen med vores målmænd.

FCM U16 pigerne har haft travlt ved siden af håndbolden i denne uge hvor de er ved at gøre klar til et musical fredag aften, så det har haft stor fokus.

- Da vi ikke har trænet så meget sammen i denne uge skal vi ikke forsøge en hel masse, men gøre det vi er gode til, så skal vi nok få de to point, slutter cheftræner Ole Jensen.

FCM U16 spiller mod TTH Holstebro lørdag den 19 november kl 12:00 i Gråkjær Arena.