20.03.2017, 21:15 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

FCM U16 drager tirsdag til Aarhus

Pigerne fra FCM U16 skal allerede i kamp igen tirsdag, efter pokalfinalen lørdag

I weekenden vandt FCM U16 pokalfinalen over Skanderborg, men der er ikke meget tid til at fejre den nye titel, da de yngste hunulve tirsdag skal spille mod HEI/VRI.

- Vi har lige en træning i dag mandag, så tror jeg vi er klar til at komme i kamp igen i morgen tirsdag. Det skal vi ihvertfald være. Vi aftalte efter pokalfinalen, at sejren måtte vi glæde os over til søndag morgen, derefter skulle vi begynde og se frem mod næste opgave, siger Ole Jensen.

Med en sejr tirsdag kan pigerne spille sig meget tæt på deltagelse ved årets DM.

FCM U16 og HEI/VRI har igennem sæsonen stået over for hinanden flere gange, hvor de har spillet nogle tætte kampe, som er blevet afgjort i den sidste del af kampen.

- HEI/VRI spiller noget hurtigt angrebsspil, mange gode duelstærke spillere. Vi skal have stor bevægelse i forsvaret, og være klar til at tackle på deres bagspillere. Det er vores primære fokus, siger cheftræner Ole Jensen om tirsdagens modstander og fortsætter.

- Vi skal selv ud og spille noget godt angrebsspil, hvor vi har mange strenge at spille på. Vi har en god bredde, som vi skal udnytte, vi skal gøre kampen hård fra start til slut.

Pigerne spiller i Bellevuehallerne tirsdag den 21. marts kl 19:30.