29.05.2018, 10:00 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Erfaren træner ansat som assistent for Herning-Ikast Håndbold U18

Mark Jensen får Ole Friis ved sin side på det kommende Herning-Ikast Håndbold U18

Trænerbrikkerne for næste sæsons Herning-Ikast Håndbold U18 er på plads. I april kunne klubben offentliggøre, at Mark Jensen fra Køge Håndbold bliver cheftræner for U18-holdet. Ved sin side får han masser af erfaring og håndboldkyndighed i Ole Friis, der netop er ansat som assistenttræner.

- Jeg glæder mig. Det er spændende at få lov til at blive træner i en klub af den størrelse, som er kendt for talentudvikling på øverste hylde. Jeg har selv været så privilegeret at have trænet mange unge mennesker gennem årene, og jeg håber at kunne give en masse videre til U18-spillerne. Ambitionen er at holde det gode niveau og give hvert enkelt spiller nogle redskaber, så hun kan noget mere, når sæsonen slutter, end da den begyndte, siger Ole Friis.

Den kommende assistenttræner gemmer på en masse erfaring – både som spiller og som træner. I 80’erne og 90’erne spillede han divisionshåndbold og nåede syv sæsoner på topplan i blandt andet Tvis og Bjerringbro. Derefter har han trænet adskillige ungdomshold, og netop kombinationen af en lang spiller- og trænerkarriere ser direktør Jakob Mølgaard Christensen som et godt match i det kommende trænersamarbejde på U18.

- Ole Friis er en højt fagligt begavet mand - både på håndboldbanen og menneskeligt. Vi får glæde af en stor portion erfaring qua hans mange år som spiller og træner, og det er et super match til Mark Jensen, som er en ung og fremadstormende trænerspire. Det er en konstellation, vi forventer os meget af og glæder os til at se i aktion, siger Jakob Mølgaard Christensen.