27.01.2017, 17:07 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

Allan Kjær: Vi skal have to point

FCM U18 vs Fredericia - top vs bund.

Fredag aften tager FCM U18 i mod Fredericia, som indtager i øjeblikket puljens sidste plads. Med nul point efter tre kampe. De unge hunulve har maksimum point efter tre kampe. Cheftræner Allan Kjær forventer 2 point mere til kontoen efter kampen.

- Det er en kamp hvor vi skal have 2 point. Men vi skal stadig holde fokus, så går vi ind til kampen med den rigtige indstilling så vinder vi også, siger cheftræner Allan Kjær.

Cheftræneren vil ikke tage for nemt på kampen, og vi vil ikke risikere noget, han mener de skal fortsætte på det flotte spil de leverede seneste mod Skanderborg.

- Vi skal fortsætte hvor vi slap sidst mod Skanderborg. Vi skal bygge videre på de ting vi gjorde godt i den sidste kamp. Men kampensforløb, kan selvfølgelig ændre sig, så vi bliver nød til at lave nogle taktiske ændringer, men ellers holder vi os til vores gameplan, siger Allan Kjær.

Med en sejr fredag aften vil FCM U18 skabe et mindre hul til de andre hold i Ligaen. Hvor de vil være seks point over stregen der giver deltagelse til DM.

- Det vil være en drømmestart i Ligaen, hvis vi tager to yderligere point. Vi har mødt Aarhus og Skanderborg på udebane, som har givet fire point, men kunne nemt give mindre. Vi har givet os selv et godt afsæt på denne sæson, slutter cheftræner Allan Kjær.

Pigerne spiller fredag den 27 januar kl 18:45 i Sportscenter Ikast hal B.