21.11.2016, 20:03 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

Allan Kjær: Stor ros til hele FCM U18 endnu en gang

FCM U18 stormer videre i 1 division, lørdag vandt de sikkert 39-17 over TTH Holstebro.

FCM U18 satte sig hurtigt på kampen, og viste hurtigt at de var kommet for at få de to point, men det var et tyndt FCM U18 hold der havde taget turen til TTH Holstebro. Med tre bagspillere, to fløje, to stregspillere, og to målmænd, skulle de forsøge at fortsætte den stime de unge hunulve er inde i.

- Jeg havde valgt og spare lidt spillere til kampen, så jeg tog kun syv markspillere og to målmænd med til kampen, i håb om at vi kunne blive lidt udfordret, men det blev vi ikke rigtigt, lyder det fra cheftræner Allan Kjær efter kampen.

De unge hunulve har fået seks sejre på stribe i denne sæson, og den klasse viste de også fra kampens start. Hvor de ikke så sig tilbage, men derimod fik sat sig på kampen og kom foran 4-0. Og derfra så man ikke meget til TTH Holstebro holdet, der overhovedet ikke kunne matche FCM pigerne.

Anden halvleg blev en kopi af første halvleg, hvor det var pigerne fra FC Midtjylland der havde mest at komme med. TTH Holstebro kom aldrig ind i kampen og selvom FCM U18 ikke havde mange at skifte ind, blev de ved med at kæmpe på, og vandt sikkert 39-17.

- Vi sidder på kampen fra minut ét af, som i alle andre kampe, og det er virkelig frustrerende som træner. Selvom vi stillede op med et nyt midter forsvar til kampen, men pigerne løftede opgaven til UG. Så igen stor ros til pigerne, slutter cheftræner Allan Kjær.

FCM U18 er også flot repræsenteret på det danske U19 landshold der i denne uge holder samling, hvor der er deltagelse af fem FCM hunulve, Emma Friis, Laura Jensen, Naja Nissen, Mette Brandt, Helene Kindberg Hansen.