01.03.2017, 19:15 | Af: Michael Andersen | Foto: FCM Håndbold

Allan Kjær: Nøglekamp vi vinder over Esbjerg

Tirsdag aften tog FCM U18 i mod Esbjerg, som kom til Ikast for at give modstand.

FCM U18 kom ud som lyn og torden i første halvleg, et tempo som gæsterne fra Esbjerg ikke kunne følge med i, så der stod hurtigt 9-2 til hjemmeholdet.

- Det var en rigtig vigtig kamp for os. Selvom vi var i kontrol, så var vi nervøse hele kampen igennem. Vi står rigtig stærkt i første halvleg klar på alt hvad Esbjerg kommer med. Det  gav os en god første bølge og anden bølge kontra på dem, hvor vi får trykket dem maksimalt, siger en glad Allan Kjær efter kampen.

Esbjerg fik kæmpet sig tilbage i første halvleg, i en periode af kampen hvor de unge hunulve ikke lykkes med deres spil.

- Vi stopper med at løbe kontra, vi glemmer de defensive aftaler vi har. Så nogle taktiske elementer der gjorde det, og så kunne Esbjerg være med igen, siger cheftræner Allan Kjær.

Til slut i første halvleg kommer FCM U18 tilbage i det gear vi kender dem og kan gå til pause foran 18-13.

Anden halvleg blev ligeså intens som første halvleg. De unge hunulve fik aldrig slået det helt store hul til Esbjerg som kunne afgøre kampen. Med rigtig mange gode momenter i spillet og comeback til Ida Lagerbon vandt pigerne 29-25.

- Havde vi spillet 100% hele kampen havde vi også vundet større, men det gjorde vi ikke, og så havde Esbjerg nogle gode våben til at bringe sig tilbage i sådan en kamp, siger Allan Kjær og fortæller sit syn på tabellen.

- Det var en nøglekamp vi vandt, i en pulje hvor alle slår alle, så det var et vigtigt spring vi tog i dag.

Allerede fredag venter der en ny nøglekamp for FCM U18 hvor de hjemme tager i mod SK Aarhus, som man vandt over 27-22 i første spillerunde.

- Det bliver en seværdig håndboldkamp, og godt håndboldspil fra begge hold. Aarhus er et knivskarpt hold, de har styr på de ting de vil og kan. Aarhus vil komme med alt hvad de har, de bliver også presset fra hold bag dem. Så vinder vi den kamp er vi et godt skridt videre mod vores mål, slutter Allan Kjær. 

Pigerne spiller den 3. marts kl 19:00 i sportscenter Ikast Hal B