27.02.2022, 09:04 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Vi tror på det hele vejen

Team Esbjerg stod i vejen i går eftermiddags, for at vi kunne spille os i Santander Final4 finalen, og i stedet gælder det i dag kampen om 3. og 4. pladsen klokken 13.

Med ti minutter igen af kampen stod det næsten helt lige, 26-27, og der tegnede sig konturerne af en særdeles spændende afslutning, men Team Esbjerg fik desværre et momentum der blev kampafgørende, og så sluttede det i stedet med et femmåls nederlag. Vilde Johansen gjorde, sammen med resten af holdet, alt hvad hun kunne for at hive sejren hjem, og selvom det flere gange i løbet af kampen så svært ud, så blev hun ved med at tro på, at sejren var inde for rækkevidde.

"Vi tror på det hele vejen, og det er lidt ærgerligt at vi ikke lige kommer foran, da vi er oppe på 21-21, fordi der føler jeg at vi har momentum i kampen. Jeg synes vi spiller godt, men Esbjerg straffer os hårdt på de fejl vi laver, og de spiller også en rigtig god kamp. Især i første halvleg giver vi Esbjerg alt for mange lette kontramål, og det er en af grundende til, at vi er bagefter i store dele af kampen, men efter pausen fik vi løbet meget bedre med dem, og det gjorde kampen åben, men det var desværre ikke nok", lyder det fra Vilde Johansen efter kampen.

Sabine Englert fik det meste af anden halvleg i sin sidste Santander Final4 for Herning-Ikast Håndbold, og det blev til mange gode redninger, men det var i sidste ende ikke nok. Trods skuffelsen over en misset finale, så er hun sikker på, at vi nok skal levere en god kamp senere i dag, når vi møder København Håndbold.

"Jeg er sikker på, at vi nok skal rejse os, fordi det er ikke i vores natur, at vi ikke går efter sejren, så vi vil helt klart vinde kampen mod København Håndbold, det skal der ikke herske nogen tvivl om. Jeg tror, vi har gode chancer, og har jo for nylig slået dem sikkert, og jeg tror måske, at vi har lidt flere ressourcer at gøre med, men det må vi se søndag eftermiddag", udtaler Sabine Englert.

Foto: Kasper Glintborg