15.09.2020, 21:59 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Sikkert videre i Santander Cup

Det var langtfra prangende her til aften, men sejren var der for alvor aldrig tvivl om, da Herning-Ikast sejrede over Stjernen IF i Santander Cuppen med 28-17.

Den artikels forfatter havde i farten overset, at Herning-Ikast spillede her til aften, og den følelse sad Kasper Christensen næsten også med, på holdets vegne.

"Vi havde nærmest også glemt de første tyve minutter, at vi havde en kamp der skulle spilles. Det var i hvert fald ikke godt, det spil vi leverede til en start, men det blev heldigvis bedre, og jeg synes vi får spillet en fornuftig 2. halvleg. Vi spiller på ingen måde i nærheden af vores normale niveau, men når man møder et hold fra 2. division, så er der en risiko for, at man kommer ned i tempo, og det var så præcis det der skete", lyder det fra Kasper Christensen efter kampen.

Han kunne dog glæde sig over, at vi nu er klar til kvartfinalen i Santander Cup, og at man ikke fik nogen skader. Der ud over leverede Mie Sando på stregen en god præstation, og efter en sløj 1. halvleg, leverede flere af spillerne en god 2. halvleg.

"Vi kan ikke bruge kampen til noget som helst, men vi er meget glade for sejren, så vi er videre i Santander Cup, og heldigvis slap vi for skader. Vi kunne spare dem, der havde brug for det, og så var det godt at se, at spillere som Michala Møller og Simone Petersen, fik spillet sig op i 2. halvleg, efter en noget sløj 1. halvleg. Det er god moral, og noget de helt sikkert kan tage med sig videre", fortæller cheftræneren.

Allerede på fredag skal holdet i kamp igen, denne gang i Bambusa Kvindeligaen, hvor Vendsyssel Håndbold gæster IBF Arena klokken 20.00.