14.05.2019, 21:27 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Sikkert pokalavancement i Nordjylland

Herning-Ikast Håndbold er videre fra 6. runde af Santander Cup med en storsejr i Aalborg.

Sejrscifrene lød på hele 35-12 mod Aalborg HK fra 2. division, som HIH mødte tirsdag aften.

Opgøret lå midt i sæsonafslutningen, hvor Herning-Ikast Håndbold er gået videre fra DM-semifinalerne og fra på lørdag tager hul på kampen om guldet. Det kunne virke som et forstyrrende element i de mentale og fysiske forberedelser, men alligevel endte denne pokalrunde - som skulle være afviklet senest 16. maj - med at kunne bruges fornuftigt for enhjørningernes vedkommende.

- Det var godt at komme i kamp igen. Vi fik fordelt ressourcerne fint, og ud over åbningen, hvor vi gerne ville have været lidt skarpere, blev det gennemført, som det skulle, lyder det fra cheftræner Kristian Kristensen.

- For de hold der går videre fra slutspillet, er det svært at finde tid til at få disse tidlige pokalrunder klemt ind i kalenderen. Men vi fik planlagt det rigtig fint i samarbejde med Aalborg HK, og når vi rammer den første finalekamp mod Esbjerg, er det 17 dage siden, vi spillede den sidste semifinale, så det var en god måde at banke lidt rust af på, fortæller Kristian Kristensen videre.

HIH-spillerne har fysisk træning onsdag og træner i hal torsdag og fredag, før der lørdag tændes op for finalekampene. Opgøret i Esbjerg spilles kl. 16:00.

 

Stillinger undervejs:
1-3, 5-5, 8-9, 9-12, 9-17 (pause), 9-20, 10-22, 11-28, 12-35 (slut)