01.05.2018, 20:55 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Sikker pokalsejr til FCM

FCM Håndbold tog en storsejr i første pokaldyst på 15-39 mod Aars HK fra 3. division

Selvom der ikke er flere ligakampe på programmet denne sæson, var FCM Håndbold igen i kampaktion. Lørdag aften tog midtjyderne hul på en ny udgave af pokalturneringen, Santander Cup. FCM Håndbold stemplede ind i sjette runde, og her mødte de Aars HK fra 3. division. Kristensens tropper levede op til favoritrollen og tog en sikker udesejr på 15-39. Cheftræneren var godt tilfreds – både med spillet og kulisserne i Aars.

- Det var en rigtig fin oplevelse med gode faciliteter og flot fremmøde på tilskuerbænkene. Vi håber, vi var med til at give Aars HK en god oplevelse.

- Vi fik kørt kampen, som vi gerne ville. Vi åbnede med hele kavaleriet, og lidt inde i opgøret fik de unge spillere lov til at spille igennem. Det var en god måde at få samlet os igen og gøre os klar til næste sæson, sagde Kristian Kristensen.

Selvom der ikke er flere kampe på programmet denne sæson, hedder det langt fra sommerferie endnu. Fra næste uge står den på masser af fysisk træning i det midtjyske.

Santander Cup, 6. runde
Aars HK – FCM Håndbold: (8-18) 15-39

Målscorere FCM: Helene Fauske 8, Emma Friis 7, Laura Jensen 6, Louise Ellebæk 4, Helene Kindberg 4, Judith Sans 3, Veronica Kristiansen 2, Julie Gantzel 2, Mie Augustesen 2, Annika Jakobsen 1