07.06.2021, 10:20 | Af: Jonas Hooge | Foto: Erik Laursen

Sarah Iversen var glad og lettet efter comeback

I går eftermiddags sikrede vi os tredjepladsen i Santander Final4, efter en sikker sejr over København Håndbold på hele 36-27.

Kampen bød også på et længe ventet og glædeligt comeback til Sarah Iversen, der endelig kunne komme på banen igen efter sin graviditet. Sarah havde selv håbet på, at comeback´et var kommet lidt tidligere, men ting tager nu engang den tid det tager, og derfor var det først i går, at hun kunne gøre comeback.

Med tre mål på tre forsøg og en enkelt assist på tyve minutter, så var det bestemt en godkendt indsats, og hun var da også selv ganske godt tilfreds.

"Endelig, det må være overskriften på denne kamp fra min side. Det var virkelig dejligt at være tilbage, og lige nu er jeg bare glad og lettet over, at det gik så godt. Vi havde aftalt, at kunne det lade sig gøre, så skulle jeg kun være med i angrebet, fordi luften til at spille begge veje, er der stadig ikke helt, men alt i alt gik det jo meget godt", kommer det storsmilende fra Sarah Iversen.

Hun fik et kæmpe bifald da hun kom på banen, både fra vores egne fans, men også de andre fangrupperinger klappede med, og det var tydeligt, at især Nykøbing Falster tilskuerne ikke havde glemt deres tidligere stregspiller.

"Det var rart med den modtagelse, og jeg tror noget af det det skyldes de udsendelser der har været med mig i Kontra på TV2 Sport. Jeg tror det er gået op for folk, hvor hårdt det har været og hvor meget jeg har kæmpet for at komme tilbage, så jeg blev virkelig glad for modtagelsen fra hallen, og fedt at mærke opbakningen fra Nykøbing tilskuerne, det var dejligt"

Det var helt tydeligt at mærke på spillerne fra kampens start, at de i den grad gik efter 3. pladsen, og Sarah Iversen fortæller da også, at holdet gik efter at slutte godt af og ikke gå tomhændet fra stævnet.

"Jeg tror lidt, at da vi vågnede op i morges, at vi tænkte at det var noget møg i går, men at nu er der kun en vej, og vi gider ikke gå tomhændet fra endnu et stævne. Det prøvede vi i Rumænien, og det var ikke sjovt, så vi var meget opsatte på sejren, så vi kunne få en ordentlig afslutning på sæsonen, og give dem der stopper en god slutning, og alt andet lige, så er det sjovere at feste, når man har vundet", lyder det fra den rutinerede stregspiller.