05.02.2020, 09:00 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Pokalmestrenes første titelforsvar er programsat

Aarhus-klubben Christiansbjerg og Herning-Ikast Håndbold har fastlagt det indbyrdes møde i 5. runde af Santander Cup.

Emma Friis og Naja Nissen Kristensen efter pokalfinalesejren over Odense den 29. december.

 

Under to måneder efter finalesejren i Santander Final4 skal de midtjyske pokalmestre allerede i gang med titelforsvaret.

Sidste uges lodtrækning satte Herning-Ikast Håndbold op mod aarhusianske Christiansbjerg, der til daglig hører hjemme i 3. division. Første fløjt lyder kl. 19:30 torsdag den 20. februar i Christiansbjerg Hallen i Aarhus Nord.

Selv om niveauforskellen er stor, forsikrer Mathias Madsen om, at han ikke blot sender Mark Iversen og u19-holdet til at sikre avancementet.

- Det er klart, at det er en kæmpe oplevelse for Christiansbjerg at møde de regerende pokalmestre. Derfor er det også god stil, at man kommer med alle de store navne, så det har vi tænkt os. Det siger selvfølgelig sig selv, at de bærende kræfter ikke kommer til at spille 60 minutter, men vi må have 16 spillere med, så der er rigeligt med spillerum til rotation. Der er altid en særlig stemning til pokalkampe i disse lidt mindre rammer, så vi glæder os meget til at gæste dem i Aarhus, siger cheftræneren for Herning-Ikast Håndbold.

Opgøret spilles i Christiansbjerg Hallen, Gøteborg Allé 9, 8200 Aarhus N.