05.06.2021, 21:53 | Af: Jonas Hooge | Foto: Erik Laursen

Møller: Vi vil gøre alt for at vinde

Det glippede lige præcis med finalepladsen, som Odense Håndbold i stedet fik, så nu er det bronzemedaljerne der står på spil i morgen eftermiddag.

Selvom det efter kampen var noget svært at sætte sig op til endnu en kamp om bronzemedaljer, så er Michala Møller overbevist om, at når det gælder søndag eftermiddag, så skal holdet nok gøre alt, hvad de kan, for at sikre endnu et sæt medaljer i denne sæson.

"Lige nu er det måske lidt svært at sætte sig op til, men søndag når vi har sovet på det, så er vi klar igen, og vi vil gøre alt for at vinde, det er jeg slet ikke i tvivl om, præcis som vi gjorde mod Team Esbjerg. For mit eget vedkommende, så er det jo min sidste kamp, så jeg vil forsøge at nyde de sidste minutter så meget som muligt, men det kommer ikke til at fylde, at det er min sidste kamp. Det er nok først efter kampen, at der kommer følelser frem", siger Michala Møller efter aftensmaden på hotellet.

Kampen mod Odense blev præcis det drama, som man kunne have håbet på, om end udfaldet gerne måtte have været et andet, og Michala ærgrer sig over, at vi ikke lige havde de sidste marginaler med i de sidste minutter.

"Vi var trætte til sidst, og så viser en spiller som Lois Abingh jo også, hvor marginalt det var, ved i den forlængede spilletid, efter kun at have scoret et enkelt mål i den ordinære kamp, så scorer hun tre i den forlængede spilletid, mens Althea Reinhardt også redder nogle vigtige bolde på afgørende tidspunkter. Så det er virkelig de små marginaler der afgør det, og det er virkelig ærgerligt"

Læs resten af interviewet med Michala Møller i næste uge, hvor hun fortæller om sit kommende skifte til Holstebro Håndbold.