16.09.2018, 20:31 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Erik Laursen

Herning-Ikast Håndbold jagter en plads i Santander Cuppens Final4

De lokale enhjørninge står overfor ubesejrede NFH i jagten på en plads i Final4.

Mandag aften spiller Herning-Ikast Håndbold endnu et vigtigt opgør, når de på hjemmebane tørner sammen med Nykøbing Falster Håndboldklub i kvartfinalen i Santander Cuppen.

Målet for de lokale enhjørninge er helt klart, at komme blandt de sidste fire i pokalturneringen og dermed deltagelse i Final4-stævnet, som afvikles mellem jul og nytår.

-Vi glæder os til at komme i aktion igen og vi håber og tror, at vi kan følge op på den flotte præstation i torsdags mod København Håndbold. Vi skal bygge videre på det vi har så godt gang i lige nu.
Der bliver arbejdet hårdt i træningslokalet og det er det, som vi profiterer af nu, siger Kristian Kristensen.

På den modsatte banehalvdel står Jakob Larsens Nykøbing Falster Håndboldklub, som har indledt den nye sæson med seks sejre i træk - 5 i ligaen og en enkelt i pokalturneringen.

-NFH har fået en fin start på sæsonen. Det er et godt hold, som har fart over feltet. Hvis vi kan få sat en prop i deres løb, så har vi en rigtig fin chance for at komme videre til Final4, fortsætter cheftræneren. 

Kristian Kristensen håber på endnu et stort fremmøde i IBF Arena

-Der er lagt i kakkelovnen til et rigtigt godt og spændende opgør og hvis vi kan få samme stemning i hallen, som vi havde i torsdags, så er der lagt op til en god gang håndbold.

Så kom nu ned i IBF Arena og støt pigerne i jagten om en plads i Final4.

Kampen spilles i IBF Arena med kampstart klokken 19.30. Du kan købe dine billetter her.