27.09.2021, 21:37 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"En kamp vi topprioriterer"

I denne uge skal vi spille to kampe, og man kan godt kalde det "grøn uge", fordi den står først på Silkeborg-Voel tirsdag aften, hvorefter vi møder Viborg HK på lørdag.

Begge kampe er på udebane, men til gengæld er den første kamp kvartfinale i Santander Cup, mens lørdagens kamp er topopgør i Bambusa Kvindeligaen.

Tirsdagens kamp er, isoleret set, den klart vigtigste, både i denne uge, men også på denne side af nytår, da en sejr vil betyde en plads i Santander Final4 til næste år, hvilket er et af vores delmål for denne sæson.

"Det er en meget vigtig kamp, og helt klart den vigtigste på denne side af jul, da det jo er en plads i Final4 der er på spil, og dermed to kampe fra en titel. Det har god værdi for klubben, så det er selvfølgelig en kamp, som vi topprioriterer", fastslår Kasper Christensen på spørgsmålet omkring vigtigheden af kampen mod Silkeborg-Voel.

Tirsdagens modstander er et hold vi kender særdeles godt, og derfor regner Kasper Christensen ikke med, at det bliver en kamp, hvor der kommer de store overraskelser fra nogen af de to hold, der begge gerne vil løbe.

"Det er to hold med godt kendskab til hinanden som ikke kommer til at overraske hinanden synderligt. De har nogle dygtige duelspillere i bagkæden, og så synes jeg de løber en ganske fornuftig kontrafase, hvilket de har gjort i mange år, så det er to ting som vi skal have styr på. Vi skal have styr på deres bagspillere og deres returløb, og kan vi gøre det godt i de faser, så tror jeg vi er langt med Silkeborg", lyder det fra cheftræneren som tilføjer:

"Vi skal huske at tage den selvtillid med, som vi har fået gennem sæsonstarten, senest mod Falster, og kan vi ramme noget nær det niveau som i onsdags, så vinder vi kampen tirsdag i Silkeborg".

Truppen er udvidet med en enkelt spiller i forhold til de sidste kampe, da Sonja Frey er blevet fit for fight, om end man nok ikke som udgangspunkt skal forvente, at hun får fuld spilletid.

Kampen starter klokken 20.30, og holdet håber på, at mange fra Ikast og omegn vil tage turen til Silkeborg, så spillerne kan heppes frem til sejr, og skulle man være forhindret, så kan man se kampen på TV2 Sport.