27.08.2021, 23:40 | Af: Jonas Hooge | Foto: Erik Laursen

Brandt: Dejligt vi er videre til kvartfinalen

Fredag aften var vi på besøg i Dalum Hallen, hvor DHG Odense holder til. Det gjaldt 1/8 finalen i Santander Cup, og uden de helt store problemer sikrede vi os en sejr på 26-18.

Bortset fra starten hvor vi var bagud 0-2, var vi i fuld kontrol i kampen, og kunne i 2. halvleg få byttet godt rundt og fordelt spilletiden, hvilket også smittede lidt af på aftrykket. Sejren var aldrig i fare, og det var en glad og tilfreds Cecilie Brandt som vi talte med efter kampen.

"Først og fremmest er det dejligt vi er videre til kvartfinalen og kun en enkelt kamp fra Final4, det er altid rart, og det var jo en kamp som vi også gerne skulle vinde. Samtidig var det også ekstra minutter sammen med det nye hold og de nye spillere, der kan få endnu mere samspil med resten af holdet, så på den måde var kampen bestemt også brugbar", lyder det fra højrefløjen, der spillede 1. halvleg, mens Line Mai Hougaard tog sig af 2. halvleg.

Cecilie kan godt mærke, at spillet ikke sidder helt perfekt endnu, men er fortrøstningsfuld i forhold til turneringsstarten på onsdag.

"Der er nogle løbebaner der stadig ikke er faldet helt på plads, og noget kendskab til hinanden der kun kommer, i takt med at vi får flere minutter sammen, så det er rigtig rart med sådan en kamp her, hvor vi kan prøve nogle ting af. Netop fordi vi var stort foran ved pausen, så kunne vi tillade os at prøve nogle ting af efter pausen, hvilket jo havde været noget sværere, hvis det havde været en tæt affære, så det var perfekt, at vi fik lukket kampen fra start af", konstaterer hun og tilføjer:

"På onsdag venter der et godt hold, der kommer til at presse os noget mere end DHG kunne, så der skal vi spille op til vores bedste og er der fra start. Vi skal have de nye godt i gang, og så er jeg sikker på, at vi nok skal klare den"

Det er Aarhus United der venter i første kamp i Bambusa Kvindeligaen på onsdag i Aarhus Stadionhal.