29.10.2020, 08:31 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Bakkerud: Wauw for en kamp

Der var drama til det aller sidste i gårsdagens kamp, hvor vi kvalificerede os til Final4 i Santander Cup, efter sejr over Viborg HK med 28-27.

Der skulle forlænget spilletid til, for at finde vinderen af kampen, og her viste Herning-Ikast sig heldigvis at have de bedste nerver, og vandt omspillet, hvor der blot blev scoret 3 mål i alt i de ti minutter. Kampens helt store profil, der også fortjent blev kåret til kampens spiller efterfølgende, Ingvild Bakkerud, var efter kampen glad og lettet over udfaldet af kampen, der lige så godt kunne have faldet ud til Viborgs fordel.

"Wauw for en kamp", kommer det storsmilende fra hende, inden hun fortsætter "Det var en kamp, der bølgede frem og tilbage, hvor vi skiftedes til at føre, samtidig med at det også var en hård fysisk kamp, hvor der blev brugt mange muskler. Det kan jeg godt mærke lige nu", lyder det grinende fra Ingvild Bakkerud, inden hun fortsætter:

"Vi ville vise, at vi er et godt forsvarshold, og det synes jeg lykkedes fint. Vi får brugt vores fysik og får også vist en rigtig god attitude, så det var rart at se. I det hele taget var det en god kamp, også i angrebet, hvor vi får sat tingene godt op, og spiller os til gode muligheder, så efter et par kampe, hvor det måske ikke har været helt godt, så var det fantastisk med den her kamp"

Nu venter så Final4, om end det først bliver sidst på sæsonen, og det ser Ingvild frem til.

"Det bliver så sjovt og dejligt, så nu har vi noget at se frem til. Vi er et hold der vil være med i toppen, og spille med om titler, så det her var første skridt på vejen"