25.02.2022, 13:21 | Af: Jonas Dyrborg | Foto: Hamistolen

4 gode grunde til hvorfor du skal se kampen mod Team Esbjerg lørdag på TV2

I morgen spiller vi semifinale mod Team Esbjerg ved Santander Final4 stævnet i Blue Water Dokken i Esbjerg. Vi har fundet 4 rigtig gode grunde til at du skal se kampen på TV2, hvis du selvfølgelig ikke kommer i hallen, som vi håber mange af jer gør.

1.Vi kan sikre os sæsonens første medalje.

Vi har et stort mål om at blande os i toppen, af alle de tuneringer vi deltager i. Dette er samtidig sæsonens første mulighed for at få noget metal til klubben. Så derfor har vi en flok spillere der er topmotiveret, og de er klar til at give alt hvad de har. Hvis vi vinder i morgen mod Esbjerg, er vi sikret at få en medalje med hjem til Ikast.

 

2.Vi har kun tabt en kamp siden vi mødte Esbjerg for 20 kampe siden.

Siden vi mødte Esbjerg den 6. november 2021, har vi vundet alle europæiske kampe, og næste alt hjemme i ligaen, på nær et enkelt nederlag til Odense. Vi er derfor inde i en god rytme. Derudover har vi for tiden masser selvtillid og tro på os selv, hvilket gerne skulle ses på banen i morgen.  

 

3.Se med om vores målmænd holder samme høje niveau.

Da vi sidste år mødte Esbjerg i kampen om DM Bronze, var det tre tætte kampe, hvor de to første endte uafgjort og vi vandt den sidste med et mål. Over alle tre kampe stod vores målmænd med en gennemsnitlig redningsprocent på 33%, så kig med i morgen om de kan holde samme niveau.

 

4.Det siger cheftræneren inden semifinalen.

”Det er to af de aller allerbedste mandskaber i Danmark og måske lige nu også i Europa. Der er langt imellem at vi taber kampe og der er rigtig langt imellem at også Esbjerg taber kampe, så det er to af de bedst spillede hold i Danmark og måske også i Europa i øjeblikket. Jeg tror det bliver seværdigt, jeg tror det bliver tempofyldt og jeg tror også det bliver meget fysisk, for det er to hold der repræsenterer god fysik og det bliver en kvindekamp på højt niveau.”