22.08.2018, 09:00 | Af: Jakob Engelst Nørgaard | Foto: Herning-Ikast Håndbold

- Jeg vil se vildskab og taktisk kløgt

Kristian Kristensen og truppen er klar til sæsonens første kamp i Santander Cup ude mod Ajax København

Herning-Ikast Håndbold tager onsdag aften hul på sæsonen 18/19 med udekampen mod Ajax København, som er andet sidste skridt inden et eventuelt Final4-stævne.

- Det er klart et af vores mål at komme med i Final4 i år, så vi skal undgå overraskelsen der ovre, fastslår cheftræner Kristian Kristensen.

Han ser frem til at påbegynde en ny, spændende sæson for Herning-Ikast Håndbold:

- Nu er det alvor. Jeg er, lige som spillerne, spændt på, hvor vi står henne. Træningskampe er én ting, noget andet er, når der er noget på spil som i aften. Vi har startet en proces, som vi kalder 'tilbage mod toppen', og det begynder allerede i dag, siger Kristian Kristensen.

Frem mod denne sæson har cheftrænerens fokus været, at Herning-Ikast Håndbold skal komme med et fysisk stærkt udtryk og figtervilje.

- Vi vil komme med hård fight og vindermentalitet, siger Kristian Kristensen.

Kampen mod Ajax København spilles i Bavnehøj Hallen på Vesterbro, hvor københavnerne er kendt for altid at komme med høj energi.

- Man skal være ydmyg, når man kommer der over, så man ikke bliver taget på sengen. De har tilført nogle gode spillere med ligaerfaring, og de har en del gode, unge spillere. Vi skal have respekt for dem og specielt i en pokalkamp, hvor alt kan ske, siger Kristian Kristensen.

Cheftræneren ser frem til at vise, hvad holdet har arbejdet på i opstarten.

- I spillet vil jeg se vildskab og taktisk kløgt hele paletten rundt. Vi har brugt meget tid på taktiske, så nu vil jeg se det på banen. Rent spillemæssigt går vi efter et mere sprudlende udtryk. Vi vil gerne spille efter modstanderens blindspot, og det går vi også efter i aften.

Kampen spilles onsdag den 22. august klokken 19.30.

Følg med her på siden for referat og reaktioner efter kampen.