17.11.2016, 07:00 | Af: | Foto: Getty Images

Vemodig Woller: En sørgelig dag

Fløjspilleren spillede onsdag sin sidste kamp i IBF Arena. Hun skifter fra nytår til tyske Bietigheim.

Arkivfoto.

 

- Jeg har gået og sagt til mig selv hele dagen: ”Fie, tag dig sammen, tag dig sammen, tag dig sammen…” Jeg havde fået at vide, at jeg skulle have blomster inden kampen, og, øh… Det gik ikke så godt, det der med at tage mig sammen, vil jeg sige, griner Fie Woller.

Venstrefløjen fra Snejbjerg spillede onsdag aften sin sidste hjemmekamp i FCM-trøjen. Den nye hjemmebane bliver hos SC Bietigheim i det sydlige Tyskland.

En trist dag for den teknisk velfunderede fløjspiller, der har været i FCM Håndbold i hele sin seniorkarriere.

- Selvfølgelig er det en sørgelig dag, og jeg vidste godt, at jeg ville blive rørt. Men jeg har vænnet mig til tanken, og jeg glæder mig også rigtig meget til mit nye eventyr.

Efter onsdagens opgør mod København Håndbold, som FCM besejrede med 28:26, var Fie Woller en usædvanligt ombejlet kvinde. Fans, frivillige og bekendte flokkedes om fløjen for at sige tak for denne gang og ønske held og lykke fremover. Dét gik lige i hjertet.

- Jeg blev rørt, det gjorde jeg. Jeg glæder mig som sagt til nye udfordringer, og undervejs i dagens kamp mærkede jeg det slet ikke, men nu er det bare en tom og underlig følelse, at jeg ikke skal spille flere kampe herinde (i IBF Arena, red.). Her har jeg haft masser af fantastiske oplevelser, slutter Fie Woller.

Fløjspilleren er dog med på søndag, når FCM ude møder CSM Bucuresti i Champions League.